• Bethover B12-vitamiini 1 mg 150 tabl.

Bethover B12-vitamiini 1 mg 150 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 26,90 27,50 €

(0,18 € / tabl.)

Määrä: kpl
B12-vitamiini kuuluu vesiliukoisten B-vitamiinien perheeseen.
B12-vitamiini vaikuttaa mm. hermoston uusiutumiseen ja hermosolujen toimintaan. B12-vitamiinin vähäinen saanti aiheuttaa muistin heikkenemistä ja hermosto-oireita. B12-vitamiinin lähteitä ovat eläinkunnan tuotteet, kuten liha, elimet, kala, maito ja muna. Kasviksista sitä ei saa lainkaan, joten kasvissyöjien on tärkeä käyttää B12-vitamiinilisää. 

B12-vitamiinin puutos on yleistä. Suomalaistutkimuksessa kolmasosalla yli 65-vuotiaista veren B12-vitamiinipitoisuus on alhainen.* B12-vitamiinin imeytyminen ohutsuolessa voi heikentyä mm. vatsahappojen vähenemisen myötä, joka voi johtua ikääntymisestä tai esim. protonipumpun estäjistä. B12-vitamiinilisä on hyvä tapa turvata riittävä saanti silloin, kun imeytyminen on heikentynyt.

B12-vitamiinilisä on tärkeä ikääntyville, kasvissyöjille ja joidenkin imeytymistä haittaavien lääkkeiden käyttäjille.

Vadelmanmakuinen purutabletti päivittäisen B12-vitamiinin saannin turvaamiseen ja muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, liivatteeton, hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, soveltuu myös kasvisruokavaliota noudattaville.

* Loikas ym. 2007

Annostus: 1 tabletti päivässä.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.