• Cartimare MSM 80 kaps.

Cartimare MSM 80 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 18,40

(0,23 € / kaps.)

Määrä: kpl
Nivelten ja tukikudosten hyvinvointiin.

Sisältää kolme tehoainetta: MSM, vihersimpukka ja hainrusto.
MSM (metyylisulfonyylimetaani) on luonnollinen orgaaninen rikkiyhdiste, joka on keskeinen rakennusaine kasveissa ja eläimillä. Se vastaa osaltaan kudosten uusiutumisesta; sen pitoisuudet ovat korkeimmillaan erityisesti nivelissä, ihossa, kynsissä ja hiuksissa.
MSM on helposti imeytyvää, kun taas rikki muissa muodoissaan on vaikeasti hyväksikäytettävissä. MSM on vesiliukoinen aine eikä sitä kerry elimistöön liian suuria määriä, vaan ylimäärä erittyy pois virtsan, hengityksen ja hikoilun mukana.

Vihersimpukka (Perna canaliculus) sisältää runsaasti mm. välttämättömiä omega-3-rasvahappoja (EPA, DHA ja ETA). Erityisesti ETA-rasvahapot (eikosatetraeenihappo) ovat hyvin reaktiivisia ja osallistuvat elimistössä moniin erilaisiin aineenvaihdunnallisiin toimintoihin. ETA-rasvahapot toimivat arakidonihaposta syntyvien välittäjäaineiden muodostumista estävinä aineina.

Hainrusto sisältää mm. runsaasti proteiineja (n. 40 erilaista), jotka toimivat nivelissä ”voiteluaineina”. Hai on tutkijoiden kiinnostuksen kohteena, koska elinympäristön saastumisesta huolimatta haikaloilla on todettu erittäin harvoin minkäänlaisia sairauksia. Haikalojen vahva immuunipuolustusjärjestelmä suojelee niitä tehokkaasti bakteereja, viruksia, kemikaaleja ja muita haittatekijöitä vastaan.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.