• Diva Micro Stick kiharrin 1 kpl
  • Diva Micro Stick kiharrin 1 kpl

Diva Micro Stick kiharrin 1 kpl

Varastossa

Hinta: 69,00 79,00 €
Määrä: kpl

Supertiukat kiharat hellävaraisesti

Yksi kuumimmista trendeistä maailmalla on super tiukat kiharat. Englantilainen laitevalmistaja Diva vastaa haasteeseen esittelemällä markkinoille Micro-Stickin! Innovatiivinen Micro-Stick, jonka avulla voit luoda vaivattomasti supertiukat kiharat ja kauniit kiiltävät kampaukset. Keraaminen pinnoite kuumenee nopeasti ja tasaisesti ja hellävarainen hiuksille. Laitteessa on MAK-teknologia: Macadamia + Argan + Keratiini, jolla on hiuksia suojaava ja hoitava vaikutus. Käyttövalmis muutamassa sekunnissa. Sisältää lämmönkestävän suojakäsineen.

- Digitaalinen lämpötilan säätö 110ºC - 210ºC
- Ø 10 mm
- Kuumenevan osan pituus 14 cm
- Koko pituus 36 cm
- Pyörivä johto 3 m
- Ylikuumenemisen suoja
- Automaattinen virrankatkaisu 60 min kuluttua
- Takuu 12 kk


Tässä mallissa tulee mukana UK-3-piikkinen pistoke. 3-piikkinen pistoke voidaan irroittaa helposti ruuvimeisselillä, ruuvaamalla yksi ruuvi auki, jonka sisällä on EU-standardien mukainen 2-piikkinen pistoke.
Arvostele tämä tuote

15.06.2018 - Gini85

Kihartimen esittely tekstissä olisi hyvä olla maininta,että kihartimessa on englantilainen sähköpistoke eli ilman adapteria laitetta ei voi kytkeä suomalaiseen pistorasiaan. Tämä tuli ainakin itselle yllätyksenä ja matka kävi elektroniikka liikkeeseen adapteria hakemaan. Muuten kiharrin toimi ihan hyvin.