Echinacea Purutabletti 90 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 13,90

(0,15 € / tabl.)

Määrä: kpl
Punahattu-uutetta sisältävä raikkaan appelsiinin makuinen purutabletti aikuisille ja yli 4-vuotiaille. Echinacea purutabletteja on helppo käyttää ja kuljettaa matkoilla mukana. Purutabletit sopivat myös henkilöille, joille tavallisen tabletin nieleminen on hankalaa. Sokeriton, alkoholiton, vegaaninen. Ravintolisä.

4-12-vuotiaat: 1 tabletti 3 kertaa päivässä. Aikuiset ja yli 12-vuotiaat: 2 tablettia 3 kertaa päivässä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei alle 4-vuotiaille. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Avattu pakkaus käytettävä 2 kuukauden kuluessa.
Vuorokausiannos 3-6 tablettia sisältää: 960 mg punahatun versoa ja juurta. Ainesosat: Punahattu-uute (Echinacea purpurea L.), makeutusaine (sorbitoli), kompleksinmuodostaja (betasyklodekstriini), täyteaine (piidioksidi), kiillotusaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), luontainen aromi (appelsiini). Sisältää makeutusainetta, liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.