• Excilor 3in1 Suojasuihke 100 ml

Excilor 3in1 Suojasuihke 100 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 16,90

(169,00 € / l)

Määrä: kpl
Excilor Suojasuihke jalkainfektioita vastaan

Paikallisesti käytettävä suihke, joka antaa suojan jalkapohjan syyliä, jalkasilsaa ja kynsisientä vastaan. Kun tuotetta on suihkutettu jalkoihin ja varpaisiin, se muodostaa välittömästi suojakerroksen. Kerros ehkäisee ihon ja kynsien joutumista suoraan kontaktiin mikro-organismien kanssa.

Testatun koostumuksen ansiosta tuotetta ei tarvitse pestä pois ja se jättää ihon puhtaaksi, kosteutetuksi ja raikkaan tuoksuiseksi. Suihkutettava suojakerros on näkymätön, eikä tunnu rasvaiselta tai tahmaiselta.


Testattu lääkinnällinen laite
Suositellaan käyttämään aina kun infektioriski on olemassa kuten uimahalleissa, märkätiloissa ja pukuhuoneissa

Käyttöohjeet:
  • Suihkuta ohut kerros Suojasuihketta varpaisiin ja jalkoihin, toista tarvittaessa
  • Tuotteen voi jättää iholle, tai pestä pois haluamallasi ihosaippualla
  • Suojaa ihoa vähintään kahdeksan tunnin ajan
Suoja-aika pätee normaaleissa olosuhteissa ja normaalissa käytössä. Jos suoja-aikaa halutaan pidentää tai jos on kyse äärimmäisestä tai pitkittyneestä kuumuudesta, kosteudeesta, hikoilusta tai hankauksesta, voit toistaa käsittelyn tarpeen mukaan.


Koostumus:
vesi, alkoholi, pantenoli, glyseroli, B6-vitamiini (HCl), natriumaskorbyylifosfaatti, ksylitoli, sikimihappo, hajuste, oktyyliakryyliamidin/akrylaattien/butyyliaminoetyylimetakrylaatin kopolymeeri, maitohappo, klooriheksidiinidiglukonaatti, piroktoniolamiini, dimetyylieetteri.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.