• Excilor Syylähoito 2in1

Excilor Syylähoito 2in1

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 27,90
Määrä: kpl

Excilor® 2in1 Syylähoito hoitaa syylää sekä sisältä (jäädytyshoito) että ulkoa (geelihoito). Excilor® 2in1 Syylähoito tarjoaa erittäin tehokkaan ja nopean hoidon syylien poistamiseen vain 5 päivässä. Sekä paksuuntunut syylän iho että sen aiheuttama virus lähtevät pois ja uusi terve iho tulee tilalle.

Excilor Syylähoito  2in1 jäädytysainesäiliö -syylähoito on itsehoitoon tarkoitettu lääkinnällinen laite, joka on tehokas ja nopeasti vaikuttava hoito tavallisiin syyliin ja jalkasyyliin. Excilor® 2 in 1 -syylähoito sisältää yhden tuotteen, jossa on jäädytysainetta, ja yhden tuotteen, jossa on vaikuttavaan lääkinnälliseen TCA-Active™-ainesosaan perustuvaa geeliä. Jäädytyshoito ja geelihoito on siis yhdistetty samaan laitteeseen. Hoito vaikuttaa syylään sekä jäädyttämällä syylän ytimen nopeasti että irrottamalla infektoitunutta ihoa. Kun nämä kaksi yleisimmin käytettyä syylähoitoa yhdistetään, tulokset näkyvät nopeammin. Sekä syylän paksuuntunut iho että sen aiheuttanut virus häviävät, ja uusi terve iho tulee esiin.

Käyttö:

Päivänä 1: levitä jäädytyshoitotuote. Aikuiset ja lapset: vain yhden kerran.

Päivinä 2, 3, 4 ja 5: levitä geelihoito. Aikuiset: 2 kertaa päivässä; 4–12-vuotiaat lapset: kerran päivässä.

Excilor® 2 in 1 -syylähoito sopii aikuisille ja lapsille 4 ikävuodesta lähtien. Aikuisten on huolehdittava tuotteen käytöstä lapsille.

Markkinoija: Sirowa Finland

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.