Feliway Feliscratch 9 x 5 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 27,30

(606,67 € / l)

Määrä: kpl

Feromoniliuos, joka ohjaa kissaa raapimaan sallituissa paikoissa.

Pintojen raapiminen on kissalle luontaista käyttäytymistä ja tällä tavoin se merkitsee reviiriään. Raapiessaan kissa levittää pintaan varpaanväliferomonia ja kertoo hajuviestillä hallitsevansa aluetta. Lisäksi raapimisjäljet toimivat visuaalisena viestinä muille kissoille. Samalla kissa myös teroittaa kynsiään.

 

Koska pintojen raapiminen on kissan luontaista käytöstä, sitä ei tulisi yrittää kitkeä pois, vaan kissalle tulisi tarjota sallittu paikka kynsimiseen. Jos kissa on valinnut viestimiseensä ei-toivotun kohteen, voidaan se ohjata sallittuun paikkaan Feliscratch-valmisteen avulla.

 

Feliscratch sisältää synteettistä kissan varvasväliferomonia sekä kissanminttua. Valmistetta valellaan raapimispuuhun (sisal tai pahvi), joka sijoitetaan lähelle ei-toivottua raapimispaikkaa tai makuupaikan läheisyyteen. Feliscratch herättää kissan kiinnostuksen ja rohkaisee kynsimään käsiteltyä pintaa. Kissalle tulee tarve raapia kohtaa aina uudestaan vahvistaakseen jättämäänsä hajuviestiä.

 

Käyttöohje:

- Aseta raapimispuu pesualtaan päälle tai levitä sen alle sanomalehtiä

- Levitä valmiste raapimapuulle vetämällä hitaasti 2-3 viivaksi puun pintaan

 - Anne kuivua noin 5 minuuttia. Aseta raapimispuu kissan ei toivotun raapimispaikan lähelle

 - Levitä pipetillinen kerran päivässä viikon ajan ja sen jälkeen 1 pipetillinen viikon 3 alussa ja yksi pipetillinen viikon 4 alussa

- Tuotetta ei saa levittää kissaan

 

Koostumus: Kissan varpaanväliferomoni F.I.S. 0,5 %, apuaineita (mm. kissanminttu 0,1 %), sininen väri

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.