• Gynevia emätigeeli 8x5 ml

Gynevia emätigeeli 8x5 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 17,50

(437,50 € / l)

Määrä: kpl
Gynevia on emätingeeli bakteerivaginoosin oireisiin ja uusiutumisen estoon. Gynevia palauttaa nopeasti emättimen terveen mikrobiympäristön ja normaalin pH:n.
Gynevia on yhdistelmä uudenlaisia alfa-glukaanioligosakkarideja (α-GOS), maitohappoa sekä glyserolia. α-GOS edistää ainoastaan hyvien maitohappobakteerien kasvua. Maitohappo puolestaan laskee emättimen pH:ta ja glyseroli lisää kosteutta.
 
Gynevia lievittää epämiellyttävää tunnetta ja hajua emättimessä. Valmiste auttaa tutkitusti myös ennaltaehkäisemään bakteerivaginoosia, sekä muita bakteeritasapainon häiriöitä, jotka voivat johtua mm. emättimen sienitulehduksista, kuukautisista, antibioottikuurista tai ehkäisyvalmisteiden käytöstä. Gynevia helpottaa myös vaihdevuosioireista johtuvia limakalvo-oireita kosteuttamalla ja uudistamalla limakalvoja. Gynevia on antibiootiton, hormoniton ja hajusteeton.
 
Ainesosat: Vesi, glyseroli, maitohappo, alfa-glukaanioligosakkaridi, polyakrylamidi, C13-14 isoparafiini, natriumbentsoaatti, laureth-7, kaliumsorbaatti.
 
Suositeltu käyttö: 1 annos (putkilo) päivässä 8 peräkkäisenä päivänä. Hoito toistetaan seuraavien kuukautisten jälkeen.
 
Toistuvissa bakteeritasapainon häiriötilanteissa 8-päiväinen hoito pitää toistaa 6 kuukauden välein.
 
Seksin/kuukautisten jälkeen lieviin oireisiin 1 annos kahtena perättäisenä iltana emättimeen.
 
Limakalvojen kosteutukseen ja hoitoon menopaussissa: 1 annos (putkilo) päivässä annostellaan 16 peräkkäisenä päivänä emättimeen.  Ylläpitohoitona 1 annos (putkilo) kaksi kertaa viikossa.
 
Suositellaan käytettäväksi iltaisin nukkumaan mentäessä.

Markkinoija: Stragen Finland Oy
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.