LÖYTÖ! Viola Klamydiatesti 1 kpl

LÖYTÖ! Viola Klamydiatesti 1 kpl

HUOM! Tämän tuotteen parasta ennen päiväys 12/2017

Klamydiatesti havaitsee, oletko saanut klamydiatartunnan (Chlamydia trachomatis, joka on yksi kolmesta tunnetusta klamydia-tyypistä). Klamydiainfektio on yksi yleisimmistä seksin välityksellä leviävistä sairauksista.

Viola Klamydiatesti on helppokäyttöinen ja nopea kertakäyttöinen kotitesti naisille klamydiatartunnan testaamiseen. Näyte otetaan näytteenottopuikolla emättimen limakalvolta.
Yleisimmät tartunnan kantajat ovat nuoret aikuiset, noin 15-25-vuotiaat henkilöt, joilla on useita seksikumppaneita. Tautia kantavat usein myös heidän seksikumppaninsa sekä tartunnan saaneiden äitien vastasyntyneet lapset.

Klamydian itämisaika on yleensä 1-2 viikkoa.

Naisten saamista klamydiatartunnoista noin 75 % on oireettomia. Naisilla oireina voi olla valkovuotoa ja kirvelyä virtsatessa. Klamydian jälkiseurauksena voi esiintyä munasarjatulehdus ja tästä johtuva lapsettomuus.

Miesten saamista klamydiatartunnoista noin 50 % on oireettomia. Oireina voi olla harmahtavaa tippavuotoa ja lievää kirvelyä virtsatessa. Jälkiseurauksena voi esiintyä lisäkivestulehdusta, niveltulehduksia ja lapsettomuutta.
Tämä testi sopii näytteenottoon kohdunkaulalta, ja on siksi tarkoitettu ainoastaan naisille. Mikäli tartunta todetaan, myös seksikumppanin on suositeltavaa mennä testiin ja aloittaa mahdollinen hoito. Jos testisi on positiivinen, ota yhteyttä lääkäriin. Katso Viola klamydiatestin tuote-esittely video Maahantuoja: Lablemon International Oy
22,30 € (34,20 €)

Saatavuus: heti

Tuotekoodi: 103549

Koko: 1 kpl

Apteekkariliitto

Asiakkaat ovat ostaneet myös näitä tuotteita