• Lierac Homme Gel Douche Integral 3in1 Suihkugeeli 200ml

Lierac Homme Gel Douche Integral 3in1 Suihkugeeli 200ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 11,90

(59,50 € / l)

Määrä: kpl
Vaahtoava, läpinäkyvä ja raikas suihkugeeli, jonka kasvipohjainen, saippuaton koostumus ei kuivata ihoa ja tarjoaa todella hellävaraisen puhdistuksen. Sen sisältämät energisoivat ginseng- ja guaranauutteet virkistävät ja vahvistavat ihoa.

Tuotekoostumuksessa on myös minttu-uutetta ja sitruunaöljyä, jotka tarjoavat intensiivistä raikkautta. Tämä elvyttävä 3-in-1-suikugeeli puhdistaa, raikastaa ja virkistää kasvoja, kehoa ja hiuksia hetkessä.
Elinvoimaista raikkautta! Tämä hellävarainen suihkugeeli puhdistaa ihon ja hiukset antaen niihin pehmeyttä ja energistä raikkautta. Hiukset ovat puhtaat ja kiiltävät. Iho on raikkaan puhdas, pehmeä ja virkistynyt.

Äärimmäisen hellävarainen, saippuaton, kasviuutepohjainen koostumus, joka ei kuivata ihoa. Tuotteessa on fysiologinen pH-arvo eli sama kuin terveessä ihossa. Glyseriiniä, B5-vitamiinia.

Ginseng- ja guarana-uutteita.

SKINPOWER5-yhdiste (1 %). (Viidestä kivennäisaineesta – raudasta, magnesiumista, kuparista, sinkistä ja mangaanista – koostuva ainulaatuinen yhdiste. Ne kaikki ovat olennaisen tärkeitä ihon ihanteellisen tasapainon ja toiminnan ylläpitämisessä.)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.