Lierac Prescription Anti-blemish  Mattifying concentrated gel 50ml

Lierac Prescription Anti-blemish Mattifying concentrated gel 50ml

Ihon kiiltelyä hillitsevä geelitiiviste ihon epäpuhtauksiin.

Virkistävä ja kevyt geeli, joka ei jätä ihoa rasvaiseksi. Ihanteellinen rasvoittuvalle aikuisen iholle, jolla on voimakas taipumus epäpuhtauksiin. Silottaa ihoa ja poistaa rasvaisen ihon kiiltelyä.
[LIERAC SKRL3-TEKNOLOGIA (PATENTTI VIREILLÄ)]: SKRL3-teknologia yhdistää seuraavat ainesosat: merilähdevesi, jolla on ihoa korjaavia ja uudistavia ominaisuuksia; prebiootti, joka edistää ihon hyödyllisen flooran kasvua ja vahvistaa ihon luonnollista puolustuskykyä; vettä sitova bioteknologinen sokeri. Tämä innovaatio auttaa korjaamaan ihon suojakerrosta ja suojaa ihoa ympäristön haittatekijöiltä. Ihon tasapaino palautuu ja se tervehtyy.

[ACNACIDOL BG]: Acnacidol BG on risiiniöljyjohdannainen ja uuden sukupolven aktiiviaine, jolla on talineritystä sääteleviä ja puhdistavia ominaisuuksia.

[SYTENOL A]: Sytenol A:lla samankaltaisia ominaisuuksia kuin retinoiinihapolla. Se auttaa vähentämään talineritystä, hillitsee Propionibacterium acnes -bakteerien lisääntymistä ja rauhoittaa ihoa. [HYDROKSIHAPPOJA (10 %)]: Kolme eri hydroksihappoa on yhdistetty samaan koostumukseen niiden erityisominaisuuksien vuoksi:

• Salisyylihappo on keratolyyttinen (ihon pinnan kemiallinen kuorinta) ja se auttaa muita ainesosia imeytymään ihoon.
• Glykolihappo edistää imeytymistä ihoon nopeasti ja syvälle, mikä aktivoi merkittävästi solujen uusiutumista.
• Maitohappo parantaa ihon sietokykyä hoitotuotteiden suhteen ja sitä käytetään sen keratolyyttisten ominaisuuksien vuoksi sen pitoisuuden ollessa yli 2 %.

[ATSELAIINIHAPPO]: Atselaiinihappoa käytetään sen antiseptisten ominaisuuksien vuoksi: se tuhoaa Propionibacterium acnes -bakteereita, jotka ovat pääsyyllisiä ihon epäpuhtauksiin ja akneen. Atselaiinihappo myös säätelee solujen uusiutumista. Valikoitu atselaiinihappo on sidottu glyseriiniin, jotta ihoon saataisiin enemmän kosteutusta ja miellyttävää tuntua.

[SINKKI]: Sinkki on ihossa luonnostaan esiintyvä hivenaine, jolla on talineritystä tasapainottavia, rauhoittavia, antioksidatiivisia ja puhdistavia ominaisuuksia. Tämä käyttötarkoituksiltaan hyvin monipuolinen aine tasapainottaa talineritystä ja puhdistaa ihoa.

[RASVAA ITSEENSÄ IMEVÄT PUUTERIT]: Tuotteeseen valikoidut, rasvaa itseensä imevät puuterit ovat mikronisoituja puutereita. Ne ovat silmille näkymättömiä ja antavat iholle mattapintaisen viimeistelyn.
Levitä aamulla ja/tai illalla kasvojen iholle silmänympärysaluetta välttäen.
36,10 €
( 722,00 €/l )

Saatavuus: heti

Koko: 50ml

Apteekkariliitto

Asiakkaat ovat ostaneet myös näitä tuotteita