• Mepilex Transfer 7,5x8,5 cm apteekkipakkaus 2 kpl

Mepilex Transfer 7,5x8,5 cm apteekkipakkaus 2 kpl

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 16,10
Määrä: kpl
Mepilex Transfer on ohut ja mukautuva sidos kehon herkille alueille. Sidos suojaa herkkää ihoa, kuten imetyksestä aiheutuvia haavaumia.

Ihon kuivuus voi edesauttaa nännien ihon rikkoutumista. Mepilex Transfer -sidoksen vaahto ja silikonipinta mahdollistavat oikean kosteustasapainon ylläpitämisen, mikä edistää vaurioituneen ihon paranemista. Mepilex Transfer -imetyssidos päästää maidon läpi imetyssuojaan estäen näin rinnanpään hautumisen. Samalla sidos estää rinnanpään tarttumisen imetyssuojaan ja ehkäisee tekstiilien aiheuttamaa hankausta.

Mepilex Transfer -sidoksessa on käytetty varmaa ja hellävaraista Safetac-teknologian kiinnitystä, joka mahdollistaa kivuttomamman sidosten vaihdon. Sidos tarttuu ainoastaan kuivaan ja puhtaaseen ihoon, eikä itse haavaan. Tämän ansiosta sidoksen poistaminen on hellävaraista eikä aiheuta lisäkipua.

Mepilex Transfer -sidosta voi siirtää ja korjata menettämättä varmaa kiinnitystä.

Käyttö

  1. Puhdista iho. Kuivaa iho huolellisesti. Älä käytä kosteusvoiteita tai geelejä sidoksen alla. Tuotetta voidaan tarvittaessa leikata saksilla.
  2. Poista suojakalvo.
  3. Aseta kiinnittyvä puoli iholle. Sidoksen päälle asetettava imukykyinen sidos ja/tai lisäkiinnitys voi olla tarpeen. Tarkkaile ihoa päivittäin ja vvaihda sidos tarvittaessa.

Markkinoija: Mölnlycke Health Care

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.