• MethodDraine Detox Express 7x15ml

MethodDraine Detox Express 7x15ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 20,00

(190,48 € / l)

Määrä: kpl
Käytännöllinen ja nopea seitsemän päivän pikakuuri puhdistaa kehosi tehokkaasti ja hellävaraisesti!

Saasteet, stressi, torjunta- ja säilöntäaineet aiheuttavat kuona-aineiden kertymistä kehoomme. MethodDraine DETOX Express, jossa on kuusi aktiivista ainetta suurina pitoisuuksina, toimii nopeasti ja tehokkaasti viiden erityselimen apuna (luonnolliset eritysreitit). Koivu, jossa on runsaasti flavonoideja, voimakkaita antioksidantteja, edistää virtsaneritystä ilman että menetetään mineraaleja.
MethodDraine Detox on terveellinen ja tasapainottava menetelmä kehonpuhdistukseen. Sarja sisältää tehokkaita ja vahvoja luomutuotteita, jotka aktivoivat aineenvaihduntasi ja siivoavat kehosi kuona-aineista.

Väsymys, eloton iho, hidas ruoansulatus jne. ovat merkkejä siitä, että keho on ylikuormitettu kuona-aineilla. Saamme kuona-aineista ja myrkyistä 40 % hengitysilmasta. Loput tulevat mm. alkoholista, tupakasta, ruoasta ja juomista.

Ainesosat: Tapiokasiirappi*, vesi, koivun kuivauute* (Betula pendula Roth. - 1200 mg /15 ml), tamarindin hedelmäliha* (Tamarindus indica L. - 480 mg/15 ml), tiivistetty sitruunamehu*, tiivistetty mustaseljamarjamehu*, kuivauutteet: vihreä tee* (Camellia sinensis L. - 240 mg/15 ml), latva-artisokka* (Cynara scolymus L. - 200 mg/ 15 ml), fenkoli* (Foeniculum vulgare Miller - 50 mg/15 ml), takiainen* (Arctium lappa L. - 50 mg/15 ml), maltodekstriini*, aromit: granaattiomena ja passionhedelmä.

* = luomu
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.