• OK Mineral Toner Bioaktiivinen Hoitoneste 150ml

OK Mineral Toner Bioaktiivinen Hoitoneste 150ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 20,70

(138,00 € / l)

Määrä: kpl
Sumutettava hoitoneste kutinan ja ihoärsytyksen hoitoon

Luomuviljeltyjä merileväuutteita ja merisuolaa sisältävä mineraalirikas hoitoneste. Mineral Spray Toner soveltuu erityisesti kutinan ja kuumotuksen hillitsemiseen, ihoärsytyksen rauhoittamiseen sekä karstaisen ihon ja kovettumien pehmentämiseen koko vartalolla.

Hoitonesteet ovat ihoa raikastavia hoitotiivisteitä, jotka toimivat kevyinä kosteusemulsioina voiteiden sijaan. Toisin kuin kasvovedet, ne ovat tarkoitettu iholle sumutettaviksi ja jätettäviksi.

Parhaan tuloksen kosteutushoidolle saa käyttämällä hoitonesteitä yhdessä hoitoemulsioiden ja voiteiden kanssa.

Käyttöohjeet:

Tuote sisältää runsaasti leväuutteita ja merisuolaa, jotka voivat aiheuttaa kirvelyä ja ärsyttää silmiä. Vältä hoitonesteen sumutusta suoraan silmille. Emme suosittele tuotetta meikin kiinnittämiseen.

HOITONESTEEN KÄYTTÖ

Sumuta runsaasti hoitonestettä iholle, anna kuivua ja lisää tarvittaessa. Vältä hoitonesteen joutumista silmiin. Hoitonesteen virkistävää ja ihoa rauhoittavaa vaikutusta voi tehostaa pitämällä sitä hetken jääkaapissa ennen käyttöä.

IHON KOSTEUTUSHOITO

Levitä voide aina hoitonesteellä sumutetulle iholle ilman pyyhekuivausta. Riittävän kostea iho helpottaa voiteen levittämistä, parantaa sen imeytymistä sekä vähentää mahdollista kuivan ihon kirvelyä. Suosittelemme, että paksun voidekerroksen sijaan hoitonestettä ja voidetta lisätään maltillisesti useita kertoja päivän mittaan tai aina tarpeen mukaan.

IHON PUHDISTAMINEN

Suosittelemme käyttämään hoitonestettä aina kasvojen puhdistamisen jälkeen ihon kosteustasapainon ja normaalin pH:n palauttamiseksi. Hoitonesteitä voi käyttää myös ihon puhdistamiseen vanutyynyillä kasvoveden tapaan. Pelkän hoitonesteen käyttö on paras vaihtoehto kasvojen puhdistamiseen aamulla.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.