• RegulatPro Metabolic entsyymivalmiste 350 ml

RegulatPro Metabolic entsyymivalmiste 350 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 56,90

(162,57 € / l)

Määrä: kpl
Regulat on luomutuotantoa oleva entsyymivalmiste, joka tukee elimistön omia entsyymiprosesseja.

RegulatPro Metabolic sisältää myös ruokavaliota täydentäviä vitamiineja ja mineraaleja ja vaikuttaa erityisesti aineenvaihduntaa tehostavasti.
Regulat valmistetaan luomuvihanneksista, -pähkinöistä ja -hedelmistä patentoidulla kaskadifermentointi-menelmällä (vaihekäyttämismenetelmällä), jossa seosta maitohappokäytetään useassa vaiheessa noin kolmen kuukauden ajan. Fermentointiprosessien aikana kasveista peräisin olevat fytokemikaalit ja entsyymien määrä kasvaa valmisteessa moninkertaisiksi. Yhden pullon valmistukseen käytetään korillisen verran raaka-aineita. Tuontantoon käytetään aurinkoenergiaa.

Regulatin positiiviset moninaiset vaikutukset näkyvät muun muassa vastustuskyssä, energian ja vitaalisuuden lisääntymisenä ja hiusten vahvistumisena. Se vaikuttaa elimistön pH-tasapainoon, aineenvaihduntaprosesseihin sekä uudistaa soluja. Regulatia voi käyttää myös ulkoisesti pienten iho-ongelmien hoidossa.

Yhdistelmävalmiste sisältää päiväannoksessa 2 kapselissa Ubikinonia 100 mg, Pycnogenolia 30 mg ja D3-vitaminia 20 ug sekä 1 tabletissa kaliumia 300 mg.

Markkinoija: Pharma Nord
tuotesivut
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.