ALE 25 %
  • Remescar Crow's Feet silmänympärysihon juonteille 8 ml

Remescar Crow's Feet silmänympärysihon juonteille 8 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 25,00 33,50 €

(3125,00 € / l)

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Remescar Crow´s Feet on kehitetty häivyttämään juonteita silmänympärysalueen herkältä iholta. Tuote häivyttää juonteita välittömästi vain yhdellä levityskerralla päivässä.
  • Häivyttää silmänympärysalueen juonteita vain muutamassa minuutissa
  • Välittömiä tuloksia
  • Tehokas heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien
  • Teho todistettu kliinisesti
Remescar Crow´s Feet -tuotteen vallankumouksellinen eWRINK-teknologia häivyttää juonteita ja elvyttää ihoa. Teknologia perustuu ainutlaatuiseen kasvisilikonien, savimineraalien, phyto-sakkaridien ja rikastettujen glukosidipartikkelien yhdistelmään.

Käyttö:

Vaihe 1: Puhdista kasvojen iho ja kuivaa se hellästi taputellen.
Vaihe 2: Levitä kosteusvoide tai silmänympärysvoide ja anna voiteiden imeytyä ihoon ennen Remescar Crow´s Feet -tuotteen käyttöä.
Vaihe 3: Annostele riisinjyvän kokoinen määrä tuotetta sormenpäähäsi. Tätä pienempi voidemäärä ei ole riittävä. Huomiothan, että liian suuri annostelu voi vaikuttaa tuotteen imeytymiseen ja aiheuttaa herkistymistä.
Vaihe 4: Hiero voidetta kahden sormen välissä, kunnes siitä tulee väritöntä (5-10 sekuntia). Varmista tämän jälkeen, että sormissa on yhä riittävästi voidetta ja lisää sitä, mikäli sormenpäät eivät ole enää kosteat. Noudattamalla tätä ohjetta takaat parhaan mahdollisen lopputuloksen Remescar Crow´s Feet -tuotteella.
Vaihe 5: Levitä voide kevyesti sormenpäällä taputtelemalla, silmänympärysalueen juonteiden päälle. Jatka kunnes voide on täysin imeytynyt. Älä levitä tuotetta liian lähelle silmää, sillä kehonlämmöstä johtuen, voide muuttuu notkeaksi ja saattaa levitä.
Vaihe 6: Pysyttele ilmeettömänä 2-3 minuuttia. Tänä aikana tuote kuivaa ja huomaat vaikutuksen silmänympärysalueellasi (tuulettaminen voi vauhdittaa prosessia). Mikäli huomaat annostelleesi tuotetta liikaa, pyyhi ylimääräinen voide kostealla vanupuikolla. Muistathan pestä kädet ja sulkea korkin huolellisesti käytön jälkeen.
 
Tuotteen poisto: Puhdista ihoalue vedellä ja taputtele kuivaksi.
Meikin alla käytettäessä: Levitä ensin normaalisti kaikki ihonhoitotuotteesi (esim. silmänympärysvoide, kosteusvoide) ja anna tuotteille riittävästi aikaa imeytyä ihoon. Tämän jälkeen voit levittää ohuen kerroksen Remescar Crow´s Feet -tuotetta yllä olevien ohjeiden mukaisesti. Mikäli huomaat levityksen jälkeen vaaleaa puuterimaista jäämää iholla, olet joko annostellut tuotetta liikaa tai ihosi on liian kuiva. Pyyhi vaaleat kohdat kostealla vanupuikolla. Tuotteen kuivuttua, voit käyttää meikkituotteita tavalliseen tapaan.
Huomaa: Öljymäiset kosmetiikkatuotteet voivat heikentää Remescar Crow´s Feet -tuotteen vaikutusta.
Huomaa: Älä levitä Remescar Crow´s Feet ja Remescar Eye Bags & Dark Circles -tuotteita ihoalueelle samanaikaisesti. Päällekkäinen annostelu voi näkyä vaaleana puuterimaisena pintana tai aiheuttaa ihoärsytystä.Markkinoija: Sirowa Oy

Tuotteen tyytyväisyystakuuehtoihin voit tutustua täällä
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.