• RFSU Digitaalinen raskaustesti

RFSU Digitaalinen raskaustesti

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 12,90
Määrä: kpl
RFSU Digitaalisen raskaustestin avulla saat tietää helposti ja nopeasti oletko raskaana. Testin tuloksen voi lukea näyttöön ilmestyvästä neutraalista YES+ tai NO- symbolista.
Voit tehdä testin kuukautisten odotetusta alkamispäivästä alkaen. Varminta on tehdä mittaus aamuvirtsasta, jolloin hCG-pitoisuus on suurimmillaan. Testin herkkyys on 25 mlU/ml.

Voit ostaa testin odottamaan jo valmiiksi testauspäivää, sillä RFSU Raskaustestin säilyttäminen on helppoa. Raskaustesti tulee säilyttää ehjässä pakkauksessa jääkaapissa tai huoneenlämmössä, esim. kaapissa, kunhan testi on suojassa kuumuudelta, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Testiä ei saa säilyttää alle +2 asteen tai yli +30 asteen lämpötiloissa ja se tulee pitää pois lasten ulottuvilta.

Mitä raskauden yhteydessä tapahtuu?

Munasolun hedelmöittyessä virtsaan erittyy hCG-hormonia (human Chorionic Gonadotropin eli koriongonadotropiini) ja sen määrä lisääntyy hiljalleen raskauden alkuvaiheessa. Raskaus voidaankin todeta määrittämällä hCG virtsasta. RFSU Digitaalisella raskaustestillä saat nopeasti ja helposti selville, oletko raskaana. Testi näyttää tuloksen 3-5 minuutissa ja testitulos on 99,04% varma.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.