• Strath Elixir 250 ml

Strath Elixir 250 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 13,60

(54,40 € / l)

Määrä: kpl
Voimaa ja virkeyttä, kun elämä vaatii enemmän.

Sisältää 61 erilaista ravintoainetta hyvin imeytyvässä muodossa.
Strath Elixir on täysin luonnonmukainen, elimistöä vahvistava valmiste ja sen sisältämät ravinteet ovat tehokkaasti imeytyvässä muodossa vahvistaen ja tasapainottaen kehoasi kun olet väsynyt, stressaantunut ja kaipaat jaksamista arkeen. Strath sopii koko perheelle, urheilijoille, opiskelijoille, toipilaille - kaikille, jotka tarvitsevat hieman lisää virkeyttä elämään.


Kaksi kuukautta kestävässä, patentoidussa valmistusprosessissa ravintohiivaa (Saccharomyces cerevisiae) ravitaan kymmenillä eri kasveilla (mm. väinönputki, sitruunamelissa, basilika, kamomilla, lakritsi, kaneli, salvia, mustaselja, piparjuuri, laventeli, persilja, timjami jne.). Lopputuloksena on ravinteikas hiivaplasmolysaatti, jossa ei ole lainkaan eläviä hiivasoluja jäljellä.

Plasmolysaattiin imeytyneet eri ravintoaineet esiintyvät luonnollisina, tasapainoisina määrinä. Tämän ansiosta valmistetta voidaan käyttää pitkäänkin yhtäjaksoisesti ilman yliannostuksen vaaraa. Menetelmän etuna on myös, että ravinteet ovat erittäin tehokkaasti imeytyvässä muodossa. Tuote ei sisällä säilöntäaineita, eikä keinotekoisia väriaineita tai aromeja.


Tutkimusten mukaan Strath:
- parantaa vastustuskykyä
- torjuu flunssaa
- kohottaa suorituskykyä (fyysinen ja psyykkinen suorituskyky, väsymys)
- vahvistaa ja kohentaa veriarvoja raskauden aikana
- lisää ikääntyvien vireyttä
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.