• Synoquin EFA Large Breed makutabletit

Synoquin EFA Large Breed makutabletit

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta:
Määrä: kpl
Patentoitu täydennysrehuvalmiste nivelongelmaisille ja vanheneville suurille koirille paino yli 25 kg.
Sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, N-asetyyli-D-glukosamiinia, Dexahan-krilliöljyä, askorbiinihappoa (C-vit.) ja sinkkiä.
Glykosaminoglykaanit ovat tärkeimpiä ruston ja nivelnesteen rakennusaineita. Ne toimivat luonnollisena iskunvaimentimena sitomalla vettä ja antamalla rustolle mahdollisuuden mukautua paineenvaihteluun ja mekaaniseen rasitukseen. Ajan myötä vanheneminen ja sairaudet voivat vähentää glykosaminoglykaanien määrää vähentäen samalla nivelruston paineenkestävyyttä, jolloin sen rakenne saattaa tulla alttiiksi vaurioille. Synoquin-ravintolisä pyrkii pitämään glykosaminoglykaanien määrän normaalina ja siten nivelet terveenä. Synoquin auttaa myös nivelten kuntoutumisessa sairauden jälkeen tai ikääntyessä. Valmistetta voi käyttää turvallisesti yhdessä tulehduskipulääkkeiden kanssa, mikä tekee siitä tehokkaan sekä lyhyt- että pitkäaikaisessa nivelten hoidossa. Glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti ovat kaksi tärkeintä rustonsuoja-ainetta. Niillä kummallakin on oma tehtävänsä nivelessä ja tutkimukset ovat vahvistaneet, että ne yhdessä antavat paremman tuloksen kuin yksin käytettynä.
Ravintolisän käytön ohella on hyvä myös muistaa pitää lemmikin paino normaalirajoissa ja huolehtia, että eläin saa tarpeeksi liikuntaa oman terveydentilansa mukaan.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.