• Vagisan maitohappo 7 emätinpuikkoa

Vagisan maitohappo 7 emätinpuikkoa

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 14,40
Määrä: kpl
Emättimen mikrobikannan vahvistamiseen. Naiset, joilla on taipumusta toistuviin emätintulehduksiin, voivat maitohapon avulla palauttaa ja ylläpitää emättimen terveyttä ja puolustuskykyä.

Terveessä emättimessä on runsaasti maitohappobakteereita, jotka kuuluvat emättimen normaaliin mikrobikasvustoon. Nämä bakteerit tuottavat maitohappoa luodakseen itselleen ihanteellisen happaman ympäristön, jonka pH-arvo on normaalisti välillä 3,8–4,4. Nämä olosuhteet hillitsevät sairauksia aiheuttavien mikrobien kasvua ja lisääntymistä. Maitohappobakteerit siis suojaavat emätintä infektioilta luonnollisella tavalla.

Tuotetiedot:

Vagisan-maitohappo on hyvin siedetty tuote. Emätinpuikkoja voidaan käyttää myös raskauden ja imetyksen aikana. Naiset, joilla on taipumusta toistuviin emätintulehduksiin, voivat käyttää Vagisan-maitohappoa myös pitkäaikaishoitona.

Vagisan-maitohappoemätinpuikot eivät sisällä lämpöherkkiä rasva-aineita, joten niitä ei tarvitse säilyttää jääkaapissa. Valmiste ei vaadi erityisiä säilytysolosuhteita.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.