• Valkee kirkasvalokuulokkeet 1 kpl
  • Valkee kirkasvalokuulokkeet 1 kpl
  • Valkee kirkasvalokuulokkeet 1 kpl

Valkee kirkasvalokuulokkeet 1 kpl

Varastossa

Hinta: 165,00
Määrä: kpl
Valkee tuo valon lyhyintä tietä suoraan aivoihin. Siksi se ennalta ehkäisee ja poistaa kaamosmasennusta ja pimeän ajan oireita tehokkaasti. Kokeile itse – jo 8 minuuttia päivässä riittää.
Hyväksytty lääkelaite:

Valkee kirkasvalokuuloke on luokan II(a) lääkelaite, ja sillä on CE-sertifiointi.

Valkee kirkasvalokuulokkeet:

Valkee NPT® 1100 kirkasvalokuulokkeet mahtuvat taskuun. Sen toiminnan perusta on korvakäytävän kautta aivoihin suunnattu valohoito. Edullisten hoitovaikutusten saamiseksi riittää viikon useimpina päivinä otettu 6–12 minuutin valohoito. Valkee kirkasvalokuulokkeet ovat kliinisissä kokeissa lieventäneet kaamosmasennuksen oireita.
Hoitoannoksen henkilökohtainen optimointi

Laitteen hoitoannoksen voi optimoida verkossa osoitteessa http://valkee.com/myvalkee: palvelu on yksinkertainen ja ohjeistaa sinua. Palvelun avulla on mahdollista säätää hoitojakson pituutta parhaan mahdollisen yksilöllisen tuloksen aikaansaamiseksi. Paras yksilöllinen vaikutus on riippuvainen myös annoksen nauttimisajankohdasta: henkilökohtainen hoitoannos löytyy parhaiten kokeilemalla ensimmäisen hoitoviikon aikana.
Laitteen lataaminen on helppoa

Valkee NPT® 1100 laitteen lataaminen onnistuu kätevästi tietokoneen USB-portin kautta. Halutessasi voit ostaa Valkee shopista myös erillisen USB-laturin.

Valkee NPT 1100 on saatavana mustana ja valkoisena.
Arvostele tämä tuote

12.05.2019 - puppuatuoparjaus

Olen saanut tuotteesta hyvin selvää apua vaikeaan unettomuuteen. Käytännössä, itse moneen kertaan tuotetta testanneena (lähes päivittäisessä käytössä) jo useamman vuoden ajan ja tehokkaaksi havainneena, kummastelen laitteen saamaa negatiivista julkisuutta. Valkeen kirkasvalo on minulla ollut yhtä hyvä unen laadun ja keston parantaja kuin aminohappo L-tryptofaani. Yhdessä ja erikseen molemmat toimii. Loistava tuote! Kiva että tuote vielä löytyi edes teidän valikoimastanne.