• XL-S Medical Max Strength Sticks painonhallintaan 60 annospussia

XL-S Medical Max Strength Sticks painonhallintaan 60 annospussia

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 79,90 87,40 €

(1,33 € / tabl.)

Määrä: kpl

XL-S Medical Max Strength vähentää kalorien saantia tavallisimmista ravintoaineista: rasvasta, hiilihydraateista ja sokerista. Tuote sisältää luonnollisen patentoidun Clavitanol™ yhdisteen, joka vähentää kalorien saantia estämällä ravintoaineiden pilkkoutumista ja imeytymistä. Tämä tarkoittaa, että kalorien saanti vähenee, mikä auttaa laihtumaan enemmän kuin pelkällä terveellisellä ruokavaliolla ja liikunnan lisäämisellä. XL-S Medical Max Strength -valmisteella on myös positiivinen vaikutus verensokeriarvoihin, mikä auttaa hillitsemään nälkää ja tasapainottamaan verensokeriarvoja.

XL-S Medical Max Strength on CE-merkitty terveydenhuollon tarvike tehokkaaseen painonhallintaan vähäkalorisen ruokavalion ja säännöllisen liikunnan rinnalle. Valmisteella on vakiintunut turvallisuusprofiili, ja se on hyvin siedetty.

Valmiste ei sisällä keinotekoisia väriaineita, suolaa tai säilöntäaineita.

Kätevä ja erillispakattu jauhepussi on helppo pitää kaikkialla mukana. Jauheen voi kaataa suoraan suuhun. Herkullinen hedelmäinen maku.
XL-S Medical valmisteet soveltuvat aikuisille ja yli 18-vuotiaille, joiden BMI on yli 18,5. Tuotteita saa käyttää laihduttamiseen ainoastaan henkilöt, joiden BMI>25. Älä käytä raskauden tai imetyksen aikana.

Tuotteen ominaisuudet:

  • Vähentää kaloriensaantia tavallisimmista ravintoaineista hiilihydraateista, sokerista ja rasvasta
  • Hillitsee nälkää
  • Säätelee verensokeritasoja
  • Kliinisesti todistettu teho

Käyttöohje: Ota 1 annospussi 30 minuuttia ennen kahta pääateriaa.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.