Aurinkotuotteet

Valikoimastamme löydät monipuolisesti erilaisia aurinkotuotteita kuten aurinkovoiteet, After sun-tuotteet, aurinkokapselit sekä itseruskettavat tuotteet. Aurinkovoiteet, After Sun-tuotteet sekä aurinkokapselit ovat kaikki hyödyllisiä tuotteita auringolta suojautumiseen.

Aurinkovoiteet ovat yksi tärkeimmistä tuotteista auringolta suojautumiseen. Aurinkovoiteet auttavat suojaamaan ihoa UV-säteilyltä, jotka voivat aiheuttaa ihovaurioita sekä pahimmillaan ihosyöpää. On suositeltavaa käyttää aurinkovoiteita, jotka ovat vähintään SPF 30 tai korkeampia ja jotka tarjoavat suojan sekä UVB- ja UVA-säteiltä. Aurinkokapselit ovat ravintolisä, jotka sisältävät antioksidantteja, kuten beetakaroteenia ja lykopeenia. Nämä ainesosat auttavat suojaamaan ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta.

After Sun -tuotteet auttavat palauttamaan ihon kosteustasapainon auringossa vietetyn ajan jälkeen. Ne voivat myös auttaa rauhoittamaan mahdollista kuumotusta, punoitusta sekä ärsytystä, jotka voivat johtua auringonpolttamisesta.

Itseruskettavat tuotteet ovat hyvä vaihtoehto, mikäli haluat päivettyä ilman altistumista auringonvalolle. Itseruskettavat tuotteet sisältävät ainesosia, jotka muuttavat ihon väriä ja voivat auttaa saamaan tasaisen päivityksen ilman auringon haittoja.

Kaikkia aurinkotuotteita käyttäessä on tärkeä noudattaa ohjeita ja käyttää riittävästi tuotetta. Aurinkovoidetta tulisi levittää iholle noin 15-30 minuuttia ennen auringolle altistumista ja sitä tulee levittää uudelleen usein, erityisesti uimisen ja hikoilun jälkeen. After sun -tuotteet auttavat kosteuttamaan ja virkistämään auringossa altistunutta ihoa.
 
Järjestys: