bepanthen eye

Bepanthen eye on kolmivaikutteinen silmätippa, joka kosteuttaa, voitelee ja rauhoittaa silmää. Silmätipat lievittävät ärtyneiden ja kuivien silmien oireita voitelemalla silmän pintaa ja suojaamalla sitä. Bepanthen Eye Silmätipat tarjoavat ainutkertaisen yhdistelmän, joka yhdistää tutun dekspantenolin rauhoittavat, hoitavat ja virkistävät vaikutukset modernin hyaluronihapon kosteuttavien ominaisuuksien kanssa.

Natriumhyaluronaatti on elimistön oma aine, joka muistuttaa silmän luonnollista kyynelnestettä. Yleensä se ei aiheuta sivuvaikutuksia tai allergisia reaktioita. Moderni hyaluronihappo toimii tehokkaana kosteuttajana, sillä se pystyy sitomaan kosteutta jopa kolme kertaa oman painonsa verran. 

Dekspantenoli hoitaa ja elvyttää silmää samalla lievittäen oireita. Se myös tehostaa hyaluronihapon kosteuttavia ominaisuuksia, sitoen tehokkaasti vettä. Näin ollen Bepanthen Eye -silmätipat tarjoavat erityisen pitkäkestoisesti kosteuttavan vaikutuksen. Bepanthen eye luo tasaisen, kirkkaan ja pitkävaikutteisen suojakalvon sarveiskalvolle.

Valikoimastamme löydät monipuolisesti erilaisia bepanthen-tuotteita. Helpot yksittäispakkauksissa olevat bepanthen silmätipat sopivat erityisesti tilanteisiin, jossa silmätippojen tarve on kausittaista. Bepanthen eye silmätipat pullossa sopivat taas tilanteeseen, jossa silmätippojen tarve on jatkuvaa.
Järjestys: