Toimitusehdot

nettiterveysapteekki.fi toimitusehdot


TILAAJA

Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt henkilö. Alle 18-vuotiaat saavat tilata ainoastaan huoltajansa suostumuksella. 

TOIMITUSAIKA

Toimitamme tilaamanne tuotteet Postin kuljetettavaksi normaalisti tilauspäivänä tai tilausta seuraavana arkipäivänä. Poikkeustapauksissa tilaus käsitellään kuitenkin viimeistään 1-3 arkipäivän kuluessa. Paketti tulee noutaa saapumisviikon tai viimeistään sitä seuraavan kahden täyden kalenteriviikon aikana. Mikäli tilaaja ei nouda lähetystä määräajan puitteissa, palautuu lähetys nettiterveysapteekki.fi:lle. Tällöin yrityksellä on oikeus periä aiheutuneet postikulut tilaajalta.

TOIMITUSPAIKKA

Tuotteet toimitetaan tilaajan valitseman tilaustavan mukaisesti joko Postiin, Postin noutopisteeseen, Matkahuollon toimipisteeseen, suoraan asiakkaan kotiin tai muuhun asiakkaan valitsemaan toimitusosoitteeseen. Tilaaja voi halutessaan tilata tuotteet suoraan myös lahjan saajalle. Toimitamme tilauksia vain Suomeen.

TOIMITUSKULUT JA TOIMITUSTAVAT 

Nouto valitsemastasi Postista tai Postin noutopisteestä (Economy 16) 4,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä. 
Postikulut: 4,90 €, arvoltaan yli 79 €:n tilaukset toimitetaan veloituksetta. Lääkkeet eivät kerrytä ilmaistoimitussummaa, sillä lääkkeistä ei saa antaa lain mukaan alennuksia. Mikäli yksittäisen tilauksen ilmaistoimitussumma saavutetaan vapaan kaupan tuotteilla eli ei-lääkkeellisillä tuotteilla, voidaan lääkkeetkin toimittaa samassa toimituksessa ilman postitusmaksua.
Toimitusaika: 1-2 vuorokautta. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta.
Säilytys toimipisteessä: Maksutta saapumista seuraavat kaksi täyttä kalenteriviikkoa.

Postin kotiinkuljetus (Express Business Day 14) 7,90 €
Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Lähetykset toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Posti jakaa lähetyksen paikkakunnan postijakelun aikataulun mukaisesti.

Toimituskulut: 7,90 €. Arvoltaan yli 179 €:n tilauksiin 0,00 €. Lääkeostot eivät kerrytä ilmaistoimitussummaa, ainoastaan vapaan kaupan tuotteet (ei-lääkkeet). Mikäli yksittäisen tilauksen ilmaistoimitussumma saavutetaan vapaan kaupan tuotteilla (ei-lääkkeet), voidaan lääkkeetkin toimittaa samassa toimituksessa ilman postitusmaksua.

Toimitusaika: Suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen arkisin klo 21.00 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14.00 tai 16.00 mennessä.

Nouto postin pakettiautomaatista (SmartPOST) 4,90 €
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä.
Postikulut: 4,90 €, arvoltaan yli 79 €:n tilaukset toimitetaan veloituksetta. Lääkkeet eivät kerrytä ilmaistoimitussummaa, sillä lääkkeistä ei saa antaa lain mukaan alennuksia. Mikäli yksittäisen tilauksen ilmaistoimitussumma saavutetaan vapaan kaupan tuotteilla eli ei-lääkkeellisillä tuotteilla, voidaan lääkkeetkin toimittaa samassa toimituksessa ilman postitusmaksua.
Toimitusaika: 1-2 vuorokautta
Säilytys toimipisteessä: Lähetystä säilytetään kaksi viikkoa. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti.

Lähellä-paketti (Matkahuolto) 4,90 €
Matkahuollon Lähellä-paketin noutopaikaksi voit valita Matkahuoltojen lisäksi lähes minkä tahansa Suomen
Lähikauppa Oy:n Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälän.

Tiheä myymäläverkosto ja pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat,
että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Vastaanottajalle ilmoitetaan tekstiviestinä, kun paketti on noudettavissa.
Lisäksi kuljetusta voi seurata verkossa osoitteessa www.matkahuolto.fi.

Jakopaketti (Matkahuolto)
Matkahuollon Jakopaketti jaetaan suoraan kotiin. Jakelu tapahtuu pääsääntöisesti kello 8 ja 16 välillä.
Jakeluajankohtaan ei voi itse vaikuttaa, mutta lähetyksen kulkua voi seurata verkossa osoitteessa www.matkahuolto.fi. Jos jakeluhetkellä ketään ei ole
pakettia kotona vastaanottamassa, viedään lähetys Matkahuollon toimipisteeseen, josta sen voi noutaa myöhemmin.
Käynnistä jätetään asiakkaalle kirjallinen ilmoitus.

LUNASTAMATON PAKETTI

Mikäli pakettia ei ole noudettu muistutuksista huolimatta ja se palautuu meille takaisin, katsomme että lunastamaton paketti ei ole yhtä kuin palautus. Tällöin yrityksellä on oikeus periä aiheutuneet postikulut tilaajalta. 

MAKSUTAVAT

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Tilisiirto
Tilauksen voi maksaa myös ennakkoon nettiterveysapteekki.fin tilille laskussa olevalla viitenumerolla. Tällöin tuotteet toimitetaan heti, kun maksusuoritus on todennettavissa tilillä. Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, peruutetaan tilaus. Jos tarvitsette lisää maksuaikaa, ottakaa yhteys asiakaspalveluumme ennen eräpäivää.

Lasku - Klarna 
Laskulla maksat helposti ja turvallisesti kun tavara on ensin kotonasi. Maksuaika on 14 päivää. Maksumuistutuksesta veloitetaan voimassa olevan lainsäädännön mukainen muistutusmaksu, alkaen 5 € sekä kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko (viitekorko lisättynä 7 % lisäkorolla). Luottotiedot tarkistetaan ennen luoton myöntämistä ja toimitus suoritetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Laskutuslisä 3,5 €.

Lisätietoja Klarna Laskusta

Osamaksu - Klarna
Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa ensimmäisen tilauksen yhteydessä sinulle tilin automaattisesti. Voit lyhentää tiliä joko itse valitsemissasi kuukausierissä (kuitenkin vähintään joko 8,95 € tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi) tai kaupan kassalla tarjotuissa kiinteämmissä maksuaikatauluissa (3-36 kk), kun ostoksesi ylittää 100 €. Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti. Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle. Laskutuslisä 3,5 €.

Osamaksuvaihtoehtojen kulut:

Maksuaika Vuosikorko Avausmaksu Laskutusmaksu
3kk 0% 9,90 € 3,95 €
6kk 0% 19 € 3,95 €
12kk 0% 29 € 3,95 €
24kk 9,95% 29 € 3,95 €
36kk 9,95% 29 € 3,95 €
Tili 22% 0 € 3,95 €

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: https://www.klarna.com/fi/ehdot


Laskuihin liittyviin kysymyksiin saat vastauksia ottamalla yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Tarkemmat tiedot löydät osoitteesta: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Mikäli haluatte peruuttaa tilauksenne ja toimitusta ei ole vielä annettu postin kuljetettavaksi, voitte peruuttaa sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos toimitus on jo annettu postin kuljetettavaksi, tulee teidän toimia palautusohjeen mukaisesti.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Kaikilla tuotteillamme, lääkkeitä lukuunottamatta, on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Mahdolliset käyttöohjeet tulee olla myös mukana. Tuote palautetaan nettiterveysapteekki.fihin asiakaspalautuksena. Asiakaspalautuksena tehty palautus on teille maksuton. Liittäkää palautukseen tilauksen mukana tullut lähete. Merkitkää lähetteeseen haluatteko palauttaa tuotteen vai vaihdatteko sen toiseen tuotteeseen.

Palautusosoite:

nettiterveysapteekki.fi 
c/o Hansa Apteekki
Asiakaspalautus 
Nuottasaarentie 1
90400 OULU

Postin logistiikkatunnus 618277
Matkahuollon palautustunnus 9522085

Postin pakettiautomaatissa riittää, että sinulla on muistissa sama koodi, jolla paketin nouditkin. Paketoi palautettava ja mene automaatille, jonka jälkeen noudatat vaan näytön ohjeita.
 
Kuluttajansuojalain mukaisesti palautamme teille maksetun kauppahinnan. Mahdollisia toimituskuluja ei palauteta. Pankin verkkomaksulla maksettujen tuotteiden palautukset maksamme vain tilaajan omalle pankkitilille. Ilmoittakaa tilinumeronne palautuksen yhteydessä. Luottokortilla tilattujen tuotteiden summa hyvitetään luottokorttitilillenne. Vaihtaessanne tuotteita hyvitämme palautuksenne arvon tilauksenne loppusummasta. Palautamme ylimääräiset rahat, jos palautuksen määrä on suurempi kuin tilaamanne uuden tuotteen tai tuotteiden arvo. Maksamme hyvitykset viimeistään 30 vuorokauden kuluttua palautuksesta. Mikäli tilaamanne tuote on virheellinen, ottakaa mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluumme.
Lääkkeillä ei ole yleistä 14 päivän palautusoikeutta (Kuluttajansuojalaki 38/1978 6. luvun 16 § 4. kohta).

LÄÄKEVALIKOIMA

Teillä on mahdollisuus saada tieto kaikista markkinoilla olevista eri terapiaryhmien lääkevalmisteista hintoineen ja toimitusaikoineen ottamalla yhteyttä asiakaspalvelunumeroomme (044) 750 7201.


ARVONLISÄVERO

Kaikkien tuotteiden hintaan sisältyy arvonlisävero (24 %, elintarvikkeilla 14 %, kirjoilla ja lääkkeillä 10 %). Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Asiakasrekisteriseloste

LÖYTÖ! Scholl Velvet Smooth kynsiöljy 7,5 ml

5,70 € (9,70 €)

LÖYTÖ! Viola vaihdevuositesti 2kpl/pkt

11,90 € (17,60 €)

LÖYTÖ! Viola Klamydiatesti 1 kpl

22,30 € (34,20 €)

Viola Klamydiatesti 1 kpl

34,20 €

LÖYTÖ! Avene Couvrance concealer stick 3g Keltainen

11,30 € (17,10 €)

LÖYTÖ! Floridral Baby annospussi 6 kpl

9,50 € (14,90 €)

Priorin Extra 180 kaps.

69,50 € (95,00 €)

Priorin Shampoo 200 ml

9,90 € (12,50 €)

XL-S Medical Fat Binder Direct 90 annospussia

59,50 € (73,90 €)

BeautyLash Eyelash Growth Booster ripsiseerumi 4ml

99,00 € (135,00 €)

Natriumklorid 9 mg/ml 30 ml

0,55 €