Toimitusehdot

Toimitustavat


Valittavanasi ovat kaikki Suomessa toimivat Postin ja Matkahuollon pakettien noutopisteet sekä Postin kotiinkuljetus.

Postin noutopaketin hinta on 5,90 euroa ja Matkahuollon Lähellä -paketin hinta 6 euroa. Tilatessasi tuotteita vähintään 100 eurolla, toimitusmaksu on 0 euroa. Huomaathan, että itsehoitolääkkeet eivät kerrytä ilmaisiin toimituskuluihin oikeuttavaa summaa.

Postin kotipaketin hinta on 8,90 euroa. Tilatessasi tuotteita vähintään 185 eurolla, toimitusmaksu on 0 euroa.

Voit myös noutaa tilauksen Oulun III Hansa Apteekin pakettiautomaatista osoitteesta Nuottasaarentie 1, 90400 Oulu (Limingantullin Prisma). Tilaus on noudettavissa, kun saat saapumisilmoituksen puhelimeesi. Toimitusvaihtoehto sisältää pakkaus- ja käsittelykulut 1,90 euroa. Tilatessasi tuotteita vähintään 100 eurolla, pakkaus- ja käsittelykulu on 0 euroa.

Käsittelemme tilaukset saapumisjärjestyksessä, tavallisesti 1-3 arkipäivän kuluessa. Käsittelynopeus varaston työtilanteesta riippuen voi olla ilmoitettua nopeampi tai hitaampi. Mikäli tilaus sisältää tuotteita, joita ei tilaushetkellä ole varastossa, pyrimme ilmoittamaan asiasta mahdollisimman pian. Tilaushetkellä puuttuvat tuotteet toimitamme pääsääntöisesti jälkitoimituksena. Saat vahvistuksen käsittelemästämme tilauksesta sähköpostilla.

Postipaketti

Toimitusmaksu 5,90€ / 0 euroa, kun tilauksen arvo vähintään 100 euroa

Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla tai Postin mobiilisovelluksella, mikäli se on käytössä. Tietojen puuttuessa toimitetaan paperinen ilmoitus vain Postin toimipisteistä noudettaville lähetyksille. Muista siis tarkistaa puhelinnumerosi oikeellisuus, tilatessasi pakettiautomaattiin.
 
Muistutusviesti toimitetaan 4. päivänä tekstiviestillä, sähköpostilla ja mobiilisovelluksella. 8. päivänä toimitetaan halutessa maksullinen muistutus kirjeenä. Paketin voi noutaa postista esittämällä saapumisilmoituksen / lähetystunnuksen ja henkilöllisyystodistuksen. Pakettiautomaatista lähetys noudetaan lokerokoodilla. Palvelupisteessä ja pakettiautomaateissa paketin säilytysaika on 7 vrk. Noutopisteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, paikoissa joissa on laajat aukioloajat, usein myös viikonloppuisin ja iltaisin

Postin Kotipaketti

Toimitusmaksu 8,90 euroa / 0 euroa, kun tilauksen arvo vähintään 185 euroa

Lähetykset toimitetaan vastaanottajalle osoitekortissa merkittyyn osoitteeseen. Posti ottaa kahdesti yhteyttä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys - tarvittaessa lähetykselle saa maksullisen uudelleentoimituksen.

Toimitukset tehdään arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, muilla alueilla lähetykset toimitetaan klo 14 mennessä.

Puhelinnumero on välttämätön tieto vastaanottajan tavoittamiseksi. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään yhteydenottopyyntö. Jos vastaanottaja ei ole yhteydessä, lähetys palautetaan lähettäjälle 7 vuorokauden kuluttua.

Postin asiakaspalvelu: 0200 71000 (ma-pe 8-18), asiakaspalvelu@posti.fi, posti.fi

Matkahuolto Lähellä -paketti 6 €

Matkahuollon Lähellä-paketin noutopaikaksi voit valita minkä tahansa Matkahuollon tai Matkahuollon toimipisteen, joita on mm. K-Marketeissa ja R-Kioskeilla. Tiheä myymäläverkosto ja pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Vastaanottajalle ilmoitetaan tekstiviestinä, kun paketti on noudettavissa.
 
Tilauksesi kulkua voit seurata Postin tai Matkahuollon nettisivuilla.
 
Lähetysten seuranta seurantatunnuksella Postin verkkosivuilla osoitteessa: https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/seuranta
 
Matkahuollon seuranta verkkosivuilla osoitteessa: https://www.matkahuolto.fi/pakettipalvelut/lahetysten-seuranta

  • Postin asiakaspalvelu: 0200 71000 (ma-pe 8-18), asiakaspalvelu@posti.fi, posti.fi
  • Matkahuollon asiakaspalvelu: 0800 132 582 (ma-pe 8-18) matkahuolto.fi
Nouto Oulun III Hansa Apteekin pakettiautomaatista 1,90 €

Voit myös noutaa tilauksen Oulun III Hansa Apteekin pakettiautomaatista osoitteesta Nuottasaarentie 1, 90400 Oulu (Limingantullin Prisma). Tilaus on noudettavissa, kun saat saapumisilmoituksen puhelimeesi.

Toimitusvaihtoehto sisältää pakkaus ja käsittelykulut 1,90 euroa. Tilatessasi tuotteita vähintään 100 eurolla, pakkaus- ja käsittelykulut on 0 euroa.

Tilausvahvistus

Toimitamme onnistuneesta tilauksesta sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse. Saat myös ilmoituksen ja pakettisi seurantatunnuksen sähköpostitse ja/tai tekstiviestillä, kun tilauksesi on lähetetty.
 
Lunastamaton paketti
 
Mikäli pakettia ei ole noudettu muistutuksista huolimatta ja se palautuu meille takaisin, katsomme että lunastamaton paketti ei ole yhtä kuin palautus. Tällöin yrityksellä on oikeus periä aiheutuneet postikulut (5,90€) tilaajalta.
 

Maksutavat

Paytrail

Nettiterveysapteekissa voit maksaa pankkien verkkomaksutunnuksilla, maksukortilla, laskulla, osamaksulla tai MobilePayllä. Samalla kun vahvistat tilauksen maksun, hyväksyt tilauksen ja siihen liittyvät maksut.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.
 
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Korttimaksut

Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club korteilla.
 
Verkkopankit
 
Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki


Tilauksen peruuttaminen
 
Mikäli haluatte peruuttaa tilauksenne ja toimitusta ei ole vielä annettu postin kuljetettavaksi, voitte peruuttaa sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos toimitus on jo annettu postin kuljetettavaksi, tulee teidän toimia palautusohjeen mukaisesti.
 
Vaihto- ja palautusoikeus
 
Kaikilla tuotteillamme (poislukien ne, joiden kohdalla on toisin mainittu), lääkkeitä lukuunottamatta, on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Mahdolliset käyttöohjeet tulee olla myös mukana. Tuote palautetaan nettiterveysapteekki.fihin asiakaspalautuksena. Asiakaspalautuksena tehty palautus on teille maksuton. Liittäkää palautukseen tilauksen mukana tullut lähete. Merkitkää lähetteeseen haluatteko palauttaa tuotteen vai vaihdatteko sen toiseen tuotteeseen.
 
Palautusosoite:
 
nettiterveysapteekki.fi
c/o Hansa Apteekki
Asiakaspalautus
Nuottasaarentie 1
90400 OULU
 
Postin logistiikkatunnus 618277
Matkahuollon palautustunnus 9522085
 
Postin pakettiautomaatissa riittää, että sinulla on muistissa sama koodi, jolla paketin nouditkin. Paketoi palautettava ja mene automaatille, jonka jälkeen noudatat vain näytön ohjeita.
 
Kuluttajansuojalain mukaisesti palautamme teille maksetun kauppahinnan. Mahdollisia toimituskuluja ei palauteta. Pankin verkkomaksulla maksettujen tuotteiden palautukset maksamme vain tilaajan omalle pankkitilille. Ilmoittakaa tilinumeronne palautuksen yhteydessä. Luottokortilla tilattujen tuotteiden summa hyvitetään luottokorttitilillenne. Vaihtaessanne tuotteita hyvitämme palautuksenne arvon tilauksenne loppusummasta. Palautamme ylimääräiset rahat, jos palautuksen määrä on suurempi kuin tilaamanne uuden tuotteen tai tuotteiden arvo. Maksamme hyvitykset viimeistään 30 vuorokauden kuluttua palautuksesta. Mikäli tilaamanne tuote on virheellinen, ottakaa mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lääkkeillä ei ole yleistä 14 päivän palautusoikeutta (Kuluttajansuojalaki 38/1978 6. luvun 16 § 4. kohta).
 
Lääkevalikoma
 
Teillä on mahdollisuus saada tieto kaikista markkinoilla olevista eri terapiaryhmien lääkevalmisteista hintoineen ja toimitusaikoineen ottamalla yhteyttä asiakaspalvelunumeroomme (044) 750 7201.
 
Arvonlisävero


Kaikkien tuotteiden hintaan sisältyy arvonlisävero (24 %, elintarvikkeilla 14 %, kirjoilla ja lääkkeillä 10 %). Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.
 
Asiakasrekisteriseloste


https://www.nettiterveysapteekki.fi/rekisteriseloste