Ensiapulaukku

Ensiapulaukussa tulisi olla monipuolisesti erilaisia välineitä ensiavun antamiseen. Olipa kyseessä sitten pieni haava tai isompi tapaturma, ensiapulaukku on tärkeä varuste, joka kannattaa pitää aina lähellä. Ensiapulaukun sisältö kannattaa valita sen mukaan, mihin tarkoitukseen sitä tarvitsee. Laajasta valikoimastamme löydät erilaisia ensiapulaukkuja, jotka on suunniteltu erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Ensiapulaukku on hyvä pitää aina lähettyvillä, olit sitten töissä, kotona, retkellä tai mökillä ja sen tulisi kuulua joka paikan perusvarustukseen. Hyvin varustetulla ensiapulaukulla voit hoitaa tapaturmia ja vammoja heti tilanteen sattuessa. Ensiapupakkaus tulisi olla helposti saatavilla, sen sisältö tulee tarkistaa säännöllisesti sekä kaikkien tulisi osata käyttää sitä. 

Ensiapulaukun sijainnilla on myös suuri merkitys. Kotona ensiapulaukku kannattaa säilyttää helposti saatavilla, esimerkiksi keittiössä tai kylpyhuoneessa. Matkalla ensiapulaukku kannattaa pitää mukana esimerkiksi autossa tai matkalaukussa. Retkillä ja ulkoillessa ensiapulaukku on hyvä olla aina mukana repussa tai taskussa.

Valikoimastamme löydät erilaisia ensiapulaukkuja erilaisiin tarkoituksiin kuten yleinen ensiapulaukku, matkailijan ensiapulaukku sekä ensiapulaukku autoon. 
 
Järjestys: