Souvenaid

Souvenaid 

Souvenaid on varhaisten muistiongelmien ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma. Souvenaid -ravintojuoman sisältämät ravintoaineet ovat erityisen tärkeitä muistiongelmista kärsiville. Souvenaid ravintovalmiste on erityisesti suunnaattu varhaisen alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon. Se on tarkoitettu potilaille terveydenhuollon ammattilaisten ohjauksessa. Souvenaid sisältää tiettyjä ravintoaineita, kuten omega-3-rasvahappoja, uridiinia, koliinia ja vitamiineja, joita Alzheimerin tautia sairastavien elimistössä voi olla vähemmän kuin terveillä henkilöillä.

Souvenaid ravintovalmiste sisältää patentoidun sekä tutkitun Fortasyn Connect -ravintoaineyhdistelmän, joka sisältää runsaasti aivoterveydelle tärkeitä ravintoaineita. Näitä ravintoaineita ovat esimerkiksi omega-3-rasvahapot, koliini, uridiini sekä eräät vitamiinit.  

Souvenaid on kliininen ravintovalmiste, ainoastaan ravitsemusterapeutin tai lääkärin ohjauksessa. Souvenaidin teho perustuu 10 vuoden tutkimustyöhön. Souvenaid on koostumukseltaan suunniteltu täyttämään kliinisen ravintovalmisteen vaatimukset. Se sisältää maitoproteiinia, mutta on vähälaktoosinen ja gluteeniton. Tuotetta suositellaan käytettäväksi päivittäin saman aikaan, jotta sen vaikutus voi näkyä ajan mittaan. Valmisteen käyttöä on seurattu ja muutoksia on havaittu yleensä 3-6 kuukauden säännöllisen käytön jälkeen.

On huomattava, että Souvenaidia ei tule käyttää lääkkeenä, eikä se korvaa lääkärin määräämiä hoitoja. Tuotteen turvallisuutta on tutkittu myös henkilöillä, jotka käyttävät monilääkitystä, ja haittavaikutuksia ei ole havaittu.

Souvenaidia suositellaan nautittavaksi yksi pullo (125 ml) päivässä. Pullo on kompakti ja helppo juoda. Juoman ravintoaineet imeytyvät elimistöön samalla tavalla kuin ruuasta saatavat ravintoaineet. Suositeltavaa on nauttia Souvenaidia päivittäin jatkuvasti, jotta sen hyödyt voivat näkyä parhaiten.

Souvenaid -ravintovalmistetta on saatavilla kolmessa eri maussa: Souvenaid Mansikka, Souvenaid Kahvi sekä Souvenaid Vanilja. Juoma nautitaan parhaiten kylmänä ja se kannattaa ravistaa huolellisesti ennen nauttimista. Avattu pullo säilytetään jääkaapissa ja suljetaan hyvin, ja se tulee käyttää 24 tunnin sisällä avaamisesta.


Mitä on souvenaid? 

Souvenaid on suunniteltu erityisesti Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon. Kyseessä on kliininen ravintovalmistejuoma, joka on suunniteltu tukemaan aivojen hermosolujen välisiä viestiyhteyksiä, eli synapseja. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että Souvenaidilla voi olla myönteisiä vaikutuksia varhaista Alzheimerin tautia sairastaville henkilöille.

Onko Souvenaid lääke?

Souvenaid ei ole lääke vaan se on kliinen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu ruokavaliohoitoon, erityisesti Alzheimerin taudin yhteyteen. 

Onko Souvenaid laktoositon?

Souvenaid on vähälaktoosinen ja gluteeniton ravintovalmiste. 

Osta kerralla enemmän, saat alennusta! Säästä jopa yli 110 euroa + postikulut tilatessasi kerralla enemmän.

 

Järjestys: