Piilolinsseille

Piilolinssit ovat suosittu vaihtoehto niille, jotka haluavat korjata näkökykyään ilman silmälaseja. Ne ovat kätevä ja huomaamaton vaihtoehto silmälasien sijaan. Koska piilolinssit asetetaan suoraan silmiin, on tärkeä valita oikeanlainen piilolinssityyppi sekä huolehtia erittäin tarkasti hygieniasta.

Piilolinssit voivat olla joko kertakäyttöisiä tai uudelleenkäytettäviä. Kertakäyttöiset piilolinssit ovat helppoja ja käteviä, koska ne ovat steriilejä ja niitä ei tarvitse puhdistaa. Uudelleenkäytettävät piilolinssit vaativat enemmän huoltoa, koska niitä on puhdistettava ja desinfioitava säännöllisesti käytön aikana. Solocare Aqua Piilolinssineste sopii piilolinssien puhdistamiseen sekä säilyttämiseen.

Piilolinssin käyttäjän tulee muistaa puhdistaa aina kädet hyvin ennen piilolinssien kanssa toimimista, piilolinssejä tulee puhdistaa säännöllisesti ja niitä tulee käyttää vain tarvittavan ajan. Valikoimastamme löytyy käsienpesuaine, joka sopii erityisesti piilolinssien käyttäjille. Piilolinssejä ei tule käyttää yli suositellun ajan ja niitä tulee käyttää oikein.

Silmätippojen käyttö on yleinen tapa hoitaa silmiä piilolinssien käytön yhteydessä. Silmätipat voivat auttaa kosteuttamaan silmiä, lievittämään ärsytystä ja vähentämään kuivuutta. On tärkeää valita oikeanlaiset silmätipat piilolinssien kanssa käytettäväksi ja käyttää niitä vain ohjeiden mukaisesti.

Valikoimastamme löydät erilaisia tuotteita, jotta voit ylläpitää silmien hyvinvointia myös piilolinssien käytön yhteydessä. Tutustu valikoimaamme ja löydä itsellesi sopivat tukituotteet piilolinssien käytön yhteyteen.
 
Järjestys: