Aurinkovoide Kasvoille

Aurinkovoiteen käyttö on tärkeä osa ihon terveenä ylläpitämistä, erityisesti kesällä ja aurinkoisina päivinä. Aurinkovoide auttaa suojaamaan ihoa haitallisilta säteilyiltä, jotka voivat vaurioittaa ihoa ja aiheuttaa ennenaikaista ikääntymistä. Aurinkovoide kasvoille on suunniteltu kasvojen iholle sopiviksi niin, että ne levittyvät ja imeytyvät helposti kasvojen iholle. 

Kasvot altistuvat yleensä eniten auringolle, joten sen suojaaminen on erityisen tärkeää. Otathan huomioon erityisesti lämpimät kevätpäivät sekä myös pilviset päivät, jolloin auringon UV-säteilyt vaikuttavat jo. Aurinkovoidetta tulisi levittää kasvoille noin 30 minuuttia ennen auringolle altistumista. 

Aurinkovoiteiden kasvoille valikoimassa on useita erilaisia tuotteita, jotka tarjoavat eri tasoista suojaa ja sopivat erilaisiin ihotyyppeihin. Tärkeintä on löytää omalle ihotyypille sopiva aurinkovoide. Herkälle iholle sopii usein hajusteettomat ja väriaineettomat aurinkovoiteet kun taas rasvaiselle iholle sopii kevyet koostumukset. 

Joillakin kasvojen aurinkovoiteilla on myös muita ominaisuuksia, kuten kosteuttavia tai mattapinnan antavia vaikutuksia.

Nettiterveysapteekki.fi -verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia aurinkovoiteita kasvoille eri merkeiltä, jotka tarjoavat suojaa auringon haitallisilta säteiltä. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja valitsemaan sopiva aurinkovoide juuri sinun ihollesi. Tutustuthan myös vartalolle suunnattuihin aurinkovoiteisiin sekä After Sun-tuotteisiin. 
 
Järjestys: