Orionin perusvoiteet

Orionin perusvoiteet voidaan jakaa neljään eri ryhmään jotka ovat kosteuttavat-, hoitavat-, erikois- sekä probioottiset perusvoiteet sekä täydentävänä tuotteena pesuöljyt. Jokainen perusvoide on tehty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Kosteuttavat perusvoiteet ovat kevyitä ja imeytyvät ihoon nopeasti. Näihin kuuluu mm. Humektan, Aqualan L, Aqualan Plus sekä Aqualan duo.

Hoitavat perusvoiteet sopii luonnostaan kuivalle, atooppiselle sekä hilseilevälle iholle. Nämä vaativat tukevampaa ja hoitavampaa voidetta. Hoitavat perusvoiteet sisältävät kosteuttavia perusvoiteita enemmän rasva- ja öljykomponentteja, jolloin voiteet ovat paksumpia, ja ihon kosteuttamisen lisäksi ne jättävät iholle kosteuden haihtumista estävän suojapinnan. Näitä ovat Aqualan, Novalan sekä Hydran -tuotteet.

Erikoisperusvoiteet ovat erinomaisesti imeytyviä voiteita, joiden koostumus on suunniteltu vaikuttamaan ihon läpäisyesteeseen lisäten siihen rasva-aineita. Nämä voiteet sopivat erinomaisesti mm. kuivan-, atooppisen ja vanhenevan ihon hoitoon, jolloin iho pystyy säilyttämään oman, luonnollisen kosteutensa paremmin. Näitä on esimerkiksi Ceralan, Ceralan Plus, Carbalan, Carbalan Plus sekä Lipolan-voide.

Probioottiset perusvoiteet sisältävät maitohappobakteerin solu-uutetta. Solu-uute auttaa vahvistamaan ihon omaa läpäisyestettä suojaten ihoa ulkoisilta stressitekijöiltä. Se auttaa ihoa vahvistamaan luonnollista vastustuskykyä, uudistaa ihoa sekä estää haitallisten bakteerien kasvua iholla. Sopii kuivalle, atooppiselle ja herkästi reagoivalle iholle.
 
Järjestys: