V10 Plus

V 10 Plus -ihonhoitoseerumit

Lähes jokainen nainen haaveilee virheettömästä ja hyvinvoivasta ihosta, jota ei tarvitse naamioida meikin alle. Yleisten iho-ongelmien aiheuttajien, kuten esimerkiksi kuivan huoneilman, hormonien ja stressin lisäksi vuodenaikojen vaihtelut vaikeuttavat ihonhoitoa entisestään. Kasvovoide, joka sopi kesällä, ei enää talven tullen kosteuta riittävästi, jolloin ihon tasapaino ärsyyntyy. Tarvitaan siis monipuolinen valikoima tuotteita, joita yhdistelemällä ja joiden käyttöä vaihtelemalla saadaan aikaan sopiva hoitokokonaisuus ympäri vuoden – ikääntymisen aiheuttamat muutokset huomioiden.


V 10 Plus -ihonhoitoseerumeiden takana on ajatus siitä, että jokaisen iho voi näyttää kauniilta, ja että jokaiseen iho-ongelmaan löytyy apua. V 10 Plus -seerumit on kehitetty vastaamaan 10 yleisimpään ihoongelmaan. Seerumeissa käytetyt raaka-aineet on valittu halutun lopputuloksen mukaan. Esimerkiksi ärtyneelle tai tulehtuneelle iholle suunnattu V 10 Plus Lakritsi Seerumi sisältää lakritsan juuresta eristettyä lakritsiuutetta, koska sillä on tulehdusta parantava vaikutus.


V 10 Plus -sarjan filosofia ja konseptin 10 kohtaa

V 10 Plus -tuotteiden filosofia on, että kaunis iho on yhtä kuin puhdas, kirkas ja heleä iho, myös ilman meikkiä.

V 10 Plus -konseptin 10 kohtaa ovat:
• ei parabeeneja
• ei keinotekoisia väriaineita
• ei mineraaliöljyjä
• ei hajusteita
• vesipohjainen
• yksilölliset seerumit 10 eri iho-ongelmaan
• dermatologisesti testatut tuotteet
• näkyviä tuloksia 10 päivässä
• väriterapiaa värikkäistä pulloista
• tuotteet on kehitetty ja valmistettu JapanissaV 10 Plus -tuotteita myydään tällä hetkellä kauneushoitoloissa ja isoissa tavarataloissa Euroopassa, Venäjällä ja eri Aasian maissa. Ihola Oy tuo seerumit Suomeen, ja ne ovat Suomessa myynnissä apteekeissa. Erityishoitotuotteiden edelläkävijä V 10 Plus -seerumit ovat maailman ensimmäinen erityishoitotuotekokonaisuus. Tuotteiden kehittäjät ovat ylpeitä siitä, että kenelläkään muulla toimijalla ei ole yhtä kattavaa hoitokokonaisuutta yhtä vaikuttavalla ainesosaluettelolla. Lisäksi kuluttajalla on mahdollisuus yhdistellä eri seerumeita saadakseen aikaan hemmottelevan hoitococktailin, joka on juuri hänen iholleen sopiva, sisältäen juuri tarvittavat vaikuttavat
aineet. Laajan valikoiman ansiosta eri seerumeiden ja see rumisekoituksien käyttöä on vaivatonta räätälöidä esimerkiksi vuodenaikojen vaihtelun mukaan. Seerumien yhdisteltävyys takaa myös sen, että useampaa iho-ongelmaa on mahdollista hoitaa yhtä aikaa. Seerumit ovat väriaineettomia, mutta ne erottaa toisistaan nimen lisäksi ihastuttavista lasipullon väreistä.

Raaka-aineet
Huolellisesti valitut raaka-aineet takaavat paitsi seerumeiden laadun, myös niiden tehon. Hyvät tulokset ja iho-ongelmien katoaminen tuotteita käyttämällä puhuvat seerumeiden puolesta. Vaikuttavat ainesosat ovat peräisin kasviuutteista, lisäksi V 10 Plus Kollageeni Seerumissa on käytetty merilahnan suomuista eristettyä kollageenia. Seerumit on kehitetty sopimaan myös herkälle iholle.

V 10 Plus Bio Cell Anti-age Seerumissa käytetään peräti kahta Nobel-palkittua vaikuttavaa ainesosaa: EGFpeptidiä ja Fullerreenia. EGF aktivoi ihoa solutasolla ja tasoittaa juonteita. Fullereeni auttaa eliminoimaan iholta vapaita radikaaleja ja ehkäisee ihon hapettumista.

Henkilöt V 10 Plus -tuotteiden takana
Yhtiön perustaja, rouva Akiko Yokota (s. 1969), toimii nykyään yrityksen toimitusjohtajana. Tuotekehityksestä vastaa herra Nobu, kemisti, jolla on 19 vuoden kokemus ihonhoidon ja kosmetiikan alalta. Japanilaisesta kauneudenhoidosta Japanilaiset naiset hoitavat kasvojaan säntillisesti. Heille tärkeimmät ihonhoitotuotteet ovat puhdistustuotteet ja erilaiset seerumit, sillä huolellinen puhdistus pitää ihon kirkkaana, ja seerumit vaikuttavat ihon syvempiinkin kerroksiin. Seerumit imeytyvät parhaiten puhtaaseen ihoon. Jokainen, joka on käynyt Japanissa tietää, että japanilaisten naisten iho on usein kadehdittavan tasainen, elinvoimainen ja voisi sanoa lähes iätön. V 10 Plus -seerumeiden kehittäjät ovatkin hyödyntäneet (uuden teknologian rinnalla) vanhoja, hyväksi havaittuja kauneudenhoitoon liittyviä konsteja myös omissa
tuotteissaan.

Näytä: tuotetta

Aqualan Duo 200 g ja Sebamed Pesuneste 300 ml + HUOPAKASSI

14,90 € (17,90 €)

Hierontaöljy rentouttava 100 ml

6,00 €

DeviSol Vege 20 mcg 200 tabl.

22,30 €

Priorin Extra 180 kaps.

69,50 € (95,00 €)

Priorin Shampoo 200 ml

9,90 € (12,50 €)

A. Vogel 5 päivän paastopaketti 1 kpl

59,90 € (69,90 €)

XL-S Medical Fat Binder Direct 90 annospussia

59,50 € (73,90 €)

BeautyLash Eyelash Growth Booster ripsiseerumi 4ml

99,00 € (135,00 €)