Aurinkovoiteet Lapsille

Aurinko on ihana asia, mutta sen haittavaikutukset ovat hyvin tiedossamme. Iho saattaa palaa sekä aiheuttaa ennenaikaista vanhenemista. Erityisesti lasten iho on todella herkkä ja altis palamiselle, joten aurinkovoiteen käyttö on erittäin tärkeää. 

Aurinkovoiteen valikoima on laaja, mutta valitessa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota lapsille tarkoitettuihin tuotteisiin sekä tarpeeksi korkeisiin suojakertoimiin. Lapsille suunnatut aurinkovoiteet ovat yleensä herkemmille iholle sopivia ja ne sisältävät vähemmän hajusteita sekä muita mahdollisesti ihoärsytystä aiheuttavia ainesosia. 

Aurinkovoide tulisi levittää huolellisesti koko vartalolle noin 30 minuuttia ennen auringolle altistumista ja sitä tulisi lisätä säännöllisesti lisää. Lapsille hyvä valinta on vedenkestävä aurinkovoide, mutta sitäkin tulee lisätä säännöllisesti lisää ja uinnin jälkeen. 

Valitse lapsellesi aurinkovoide, joka sopii hänen iholleen ja tarjoaa riittävän suojan auringon haitallisilta säteiltä. Älä unohda myöskään muita auringolta suojaavia toimia, kuten hatun käyttöä ja varjoissa oleskelua keskipäivän aikaan. 

Valikoimastamme löydät aurinkovoiteet sekä After Sun-tuotteet koko perheelle. Tilaa jo tänään!
Järjestys: