Maitohappobakteerit

Maitohappobakteeri  

Maitohappobakteerit ovat hyödyllisiä bakteereita, jotka auttavat tasapainottamaan suoliston bakteerikantaa sekä ylläpitämään suoliston terveyttä. Toimiva suolisto sisältää maitohappobakteereita ja niiden tehtävä on monipuolinen kuten kehon pH:n tasapainottaminen sekä vitamiinien ja aminohappojen valmistus. Jokaisella meistä on yksilöllinen bakteerikanta suolistossa ja se muuttuu elämän aikana.  

Maitohappobakteerien vaikutusta on tutkittu paljon ja myönteisiä tuloksia on saatu. Yleisesti näissä tutkimuksissa viitataan mikrobikasvuston tasapainottamiseen. Näissä tutkimuksissa hyvät maitohappobakteerit kiinnittyisivät suolistoon, kasvaisi siinä ja samalla valtaisi tilaa huonoilta bakteereilta.  

Meiltä löydät eri vahvuisia maitohappobakteerivalmisteita erilaisiin tarpeisiin kuten ruoansulatusongelmiin, allergioihin sekä immuunijärjestelmän vahvistamiseen. Tuotteemme sisältävät erilaisia maitohappobakteerikantoja, jotka ovat korkealaatuisia ja helposti otettavissa. 

Valikoimastamme löydät monipuolisesti erilaisia maitohappobakteereita niin lapsille, aikuisille kuin reissulle mukaan. Voit valita maitohappobakteerit nautittavaksi purutablettina, tablettina tai tippana. 

Järjestys: