Hammasharjat

Hammasharja on tärkeä väline suuhygieniassa. Hyvä hammasharja auttaa pitämään hampaat terveinä ja suun raikkaana. Hampaiden puhdistaminen auttaa poistamaan bakteeriplakkia hampaiden pinnalta ja näin ollen estää reikiintymistä ja ientulehduksia.

Hampaita suositellaan harjattavan kaksi kertaa päivässä vähintään kahden minuutin ajan. Hampaiden harjauksen yhteydessä tulisi käydä järjestelmällisesti kaikki hampaat läpi ienrajaa myöten liikuttaen harjaa eteen ja taakse. Hammasharjan vaihtoväli on kolme kuukautta tai kun harjaosa alkaa näyttää kuluneelta. Vanha hammasharja kerää bakteereita ja likaa, joten sen vuoksi hammasharjan vaihtaminen on tärkeää. 

Haammastahnat ovat osa hampaiden puhdistusta ja harjausta. Valikoimastamme löydät turvalliset hammastahnat. Täydennä hampaiden puhdistus hammaslangalla tai hammasväliharjalla. Hammasväliharja auttaa puhdistamaan hampaiden välit ja poistamaan plakkia, sillä hammasharja ei näitä pääse puhdistamaan. Hammasväliharjat sopivat kaikille mutta etenkin suositellaan käytettävän hammassairauksien tai implanttien yhteydessä.
 
Järjestys: