Ensiaputuotteet

Ensiaputuotteet

Ensiaputuotteet ovat tärkeitä varusteita kaikille, sillä yllättäviä tapaturmia voi sattua milloin tahansa. Ensimmäinen apu tapaturman sattuessa voi auttaa nopeasti lievittämään kipua ja vähentämään vammojen vakavuutta. 

Ensiaputuotteiden valikoima on laaja ja siihen kuuluu muun muassa laastareita, haavanpuhdistusaineita, sidetarpeita, kuumemittareita ja kylmäpakkauksia. Valikoimasta löytyy myös erikoistuotteita, kuten hyönteiskarkotteita, palovammojen hoitoon tarkoitettuja tuotteita sekä särkylääkkeitä.

Erityisesti ulkona liikkuvien kannattaa huolehtia siitä, että ensiaputuotteet ovat aina mukana matkassa. Retkillä ja vaelluksilla kannattaa varmistaa, että mukana on riittävästi tarvikkeita, kuten sidetarpeita, haavanpuhdistusaineita ja kylmäpakkauksia. Myös hyönteiskarkotteet ovat tärkeitä, sillä hyönteisten puremat voivat aiheuttaa pahaa kutinaa ja turvotusta.

Kotioloissa ensiaputuotteet kannattaa säilyttää helposti saatavilla paikassa, kuten lääkekaapissa tai laatikossa. Laastareita ja haavanpuhdistusaineita on hyvä olla useammissa paikoissa, kuten kylpyhuoneessa, keittiössä ja autossa.


Olemme koonneet tähän kategoriaan tärkeimmät ensiapu- ja hygieniatuotteet niin yksityisille kuluttajille kuin työpaikoille ja yrityksille. Yrityksiä haluamme muistuttaa siitä, että ensiapuvälineet kuuluvat KELA -korvauksen piiriin.
Järjestys: