ALE 15 %
  • Aco Spotless Acne Treatment 30g
  • Aco Spotless Acne Treatment 30g

Aco Spotless Acne Treatment 30g

Varastossa

Hinta: 13,77 1377 16,20 € 1620

(459,00 € / kg)

Määrä: kpl

ACO SPOTLESS Acne Treatment

Lievän ja keskivaikean aknen hoitoon.

Aco Spotless Acne Treatment voide palauttaa ihon luonnollisen pH-tasapainon ja mikrobiflooran. Voide muodostaa ihon pinnalle suojan ulkoisilta ärsykkeiltä. Voide sisältää ihoa rauhoittavia sekä puhdistavia ainesosia. Voidaan käyttää aknelääkityksen yhteydessä.
  • Aknen hoitoon
  • Kosteuttaa ihoa tukkimatta ihohuokosia
  • Ei herkistä UV-säteilylle
  • Sopii herkkäihoisille
  • Hajusteeton

Osta myös

Käyttö:
Käytetään aamuin illoin. Puhdista kasvot puhdistusaineella. Levitä voidetta kasvoille varoen silmänympärysihoa. Voidetta ei tarvitse huuhdella pois. Voit levittää tavallisen päivä- tai meikkivoiteen 15 minuuttia voiteen levittämisen jälkeen. Voidaan käyttää päivittäin tai niin kauaa kuin oireita ilmenee.

Koostumus:
Squalane, triethylhexanoin, potassium plamitoyl hydrolyzed wheat protein, glyceryl stearate, cetaryl alcohol, behenyl alcohol, polyglyceryl-10 pentastearate, sodium stearoyl lactylate, PPG-12/smdi copolymer, butylene glycol, escin, lecithin, beta-sitosterol, phenetyl alcohol, caprylyl glycol, Krameria triandra extract, xanthan gum, lauric acid, disodium EDTA, galactaric acid, CI42090, CI19140, linalyl acetate, isopropyl myristate, aqua.

Lue lisää: Aco
Arvostele tämä tuote

17.06.2020 - Supe

Ohjeista poiketen olen "tehokuurina" lätkinyt ongelma-alueille useamman kerran päivässä, nyt kolmen päivän ajan. Ihohuokoset ovat supistuneet, tukkeumat "näivettyneet" ja iho muutenkin rauhoittunut ja yhteistyökykyisempi. Ei näytä olevan uutta tulossa. Ei kuivata liikaa tai muita kurjia sivuvaikutuksia havaittu.