• Anodyne Relaball 1kpl
  • Anodyne Relaball 1kpl
  • Anodyne Relaball 1kpl

Anodyne Relaball 1kpl

Varastossa

Hinta: 37,90
Määrä: kpl
Anodyne Relaball - Aktiiviseen kehonhuoltoon tarkoitettu hoito ja omahoitolaite, joka soveltuu sekä ammatti- että kotikäyttöön. 

Laitetta voidaan käyttää erilaisissa jokapäiväiseen elämään liittyvissä lihaskivuissa tai urheiluun liittyvien kehon lihasjännitteiden hoitossa, niin miehillä, naisilla kuin lapsillakin. Lihaksissa olevia kipupisteitä voi käsitellä erilaisilla välineillä. Anodyne Relaball soveltuu akupainantaan, sekä faskia-käsittelyyn että trigger-pisteiden käsittelyyn. 

 
Lantion terveyden kannalta lantionpohjan kipuoireyhtymässä kipu säteilee usein selkään, nivusalueelle, alavatsalle ja reisille, joiden kiputiloja voidaan käsitellä ja hoitaa laitteen avulla. Naiset saattavat löytää apua jopa PMS-oireisiin ja muihin lantionalueen kipuhaasteisiin. 

Toiminnot:
Käytössä voidaan käyttää joko pallo- tai kärkiosaa. Laitteessa on mukana erilaisia värinä- ja pulssivaihtoehtoja, joita voidaan säätää hoidettavan alueen mukaisesti. Laitteen avulla pääset käsiksi pieniin lihaksiin ja kipupisteisiin, joita muuten on vaikea käsitellä. Palloa voidaan käyttää myös jalkapohjien kipukohtien rentouttamiseen. Käyttökohteita on monia, ja mielikuvits on vain rajana.

Käyttö:
Usein faskioita ja trigger-pisteitä käsitellessä, kipu hellittää 30-60sec käsittelyn aikana. Omahoidon aikana ei saa tapahtua puutumista tai hermokipua (eli voimakasta säteilevää kipua). Laite on helppo pitää kämmenellä, ja siinä on helppokäyttöiset mutta tehokkaat toiminnot. Laitteen mukana tulee selkeät käyttöohjeet. 

Tekniset tiedot:
Materiaali: Silikooni
Koko: 79*50mm
Laitteen paino: 50 grammaa
Pakkauksen kokonaispaino: 190 grammaa
Toiminnot: 3 vibraatio-toimintoa, 4 pulssi-toimintoa
Energialähde: Ladattava Li-ion patteri
Käyttöaika/kerta: Max 1 tunti
Latausaika: 2 tuntia
Vedenkestävyys: IPX7
 
Arvostele tämä tuote

27.01.2021 - jou