• Apteq B12 Memox 1 mg 100 tabl

Apteq B12 Memox 1 mg 100 tabl

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 22,90 2290

(0,23 € / tabl.)

Määrä: kpl

Apteq B12 Memox

Tukemaan muistia, tasapainottamaan B12 -vitamiinin saantia ja täydentämään yksipuolista ruokavaliota. Pieni nieltävä tabletti. Koliinia ja flavonoideja sisältävä todellinen muistipilleri. Koliini ja flavonoidit ovat kliinisesti tutkittuja suojaravintoaineita. Flavonoidit on uutettu appelsiinista ja suomalaisista mustikoista. Sisältää bioaktiivista, puhdasta ja tehokasta B12 -metyylikobalamiinia ja B9 -metyylifolaattia.

 

B12-vitamiinin tarve voi korostua henkilöillä, jotka eivät saa tarpeeksi B12-vitamiinia ruokavaliosta, ikääntyvillä, jos sinulla on suoliston alueen imeytymishäiriö tai tiettyjen lääkkeiden käyttö.

B12-vitamiini edistää normaaleja kognitiivisia toimintoja, kuten muistia, väsymystä, uupumusta sekä immuniteetin ja hermoston normaalia toimintaa.

Annostus: 
Yksi tabletti vuorokaudessa.

Suositeltu vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: 
B12 vitamiinia 1000 µg (40000%*), B9 -vitamiinia 300 µg (150 µg foolihappoa ja 150 µg L-metyylifolaattia) (150%*), flavonoidit >80 mg ja koliini 50 mg. *vuorokautisen saannin vertailuarvoista

Ainesosat
Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa/mikrokristallinsk cellulosa), fl­avonoidiuutevalmiste appelsiinista, L-koliinibitartraatti, fl­avonoidiuutevalmiste mustikasta, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), metyylikobalamiini, 5MTHF-glukosamiini, pteroyylimonoglutamiinihappo. Syaaniyhdisteetön, laktoositon, hiivaton, gluteeniton, soijaton, sokeriton, liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Säilytys:
Huoneenlämmössä

Markkinoija:
Fennogate Oy
Tuotesivu

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.