• Apteq Fluzinc salmiakki suihke 25 ml

Apteq Fluzinc salmiakki suihke 25 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 10,90 1090 17,90 € 1790

(436,00 € / kg)

Määrä: kpl

Fluzinc suusuihke - Flunssan hoitoon.

Flunssan kestoa voi lyhentää ja oireita lievittää, jos hoidon aloittaa heti oireiden ilmaannuttua. Fluzinc suusuihke on tehokuuri flunssaan hoitoon. Sinkkiasetaatti lyhentää flunssan kestoa ja vähentää oireita. B5-vitamiini, glyseroli ja sorbitoli hoitavat ja kosteuttavat limakalvoja.

  • Tehokuuri flunssaan hoitoon, joka lyhentää flunssan kestoa ja lievittää oireita.
  • Salmiakin makuinen sinkkiasetaattisuusuihke.
  • Annostus on 8 x 4 suihkausta vuorokaudessa.  Annostele 4 suihkausta joka toinen tunti hereillä oloaikana kunnes oireet helpottavat. Yksi annos, eli 4 suihkausta sisältää sinkkiä 10 mg. Pullossa on noin 140 suihkausta, eli yhteensä 35 annosta.
  • Suusuihkeen sisältämä sinkkiasetaatti on tutkitusti tehokkain sinkin muoto flunssaan hoitoon.
  • Glyseroli, sorbitoli ja B5-vitamiini kosteuttavat ja hoitavat suun limakalvoja.
  • Pidempi suutin helpottaa käyttöä ja annostelua.
  • Ei sisällä sitruunahappoa, laktoosia, gluteenia, soijaa, sokeria tai liivatteita.
  • Valmistettu Suomessa.
Annostus:

8 x 4 suihkausta vuorokaudessa.  Annostele 4 suihkausta joka toinen tunti hereillä oloaikana, kunnes oireet helpottavat. Yksi annos, eli 4 suihkausta sisältää sinkkiä 10 mg.

Suositeltu vuorokausiannos 8 kertaa 4 suihkausta sisältää:

Sinkkiä 80 mg

Ainesosat:

Sorbitolisiirappi, vesi, aromi (ammoniumkloridi, lakritsi), sinkkiasetaatti, glyseroli, makrogoliglyserolihydroksistearaatti, pantenoli, sukraloosi, metyyli-4-hydroksibentsoaatti, kaliumsorbaatti.

Käyttöohje:

Ravista hyvin ennen käyttöä. Ensimmäisellä käyttökerralla suihkuta tuotetta ilmaan/nenäliinaan, kunnes pullosta on tullut 4 suihkausta. Näin pumppu täyttyy suihkeliuoksesta. Laita suihkeosa suun etuosaan. Paina pumppua ja suihkauta valmistetta nieluun annostusohjeen mukaisesti. Suihkauta valmistetta suuhun (poskien sisäpuolelle, kitalakeen ja nieluun), anna vaikuttaa mahdollisimman pitkään (n. 10 sekuntia) ennen kuin nielaiset. Puhdista suihkeosa käytön jälkeen esim. talouspaperilla. Älä juo, syö tai huuhtele suutasi annostelun jälkeen 5 minuuttiin. Vältä valmisteen joutumista silmiin. Älä hengitä sisään annostellessasi suihketta suuhun ja nieluun.

Raskaus ja imetys:

Kysy lääkäriltä neuvoa valmisteen käytöstä raskauden ja imetyksen aikana.

Varoitukset:

Älä käytä, jos olet yliherkkä tai allerginen jollekin ainesosista. Huomioi, että sorbitoli on fruktoosin lähde. Älä käytä tuotetta mikäli sinulla on kuiva suu. Älä käytä tuotetta, jos pullo tai suihkeosa on rikki.  Mahdollisia haittavaikutuksia: ohimenevät makuhäiriöt (mm. metallinen maku), pahoinvointi , laksatiiviset vaikutukset, kuiva suu, lisääntynyt nesteen virtaus ja kuumotuksen tunne nielussa. Jos ilmenee muita haittavaikutuksia, niin ota yhteyttä lääkäriin. Suositeltua annosta ei saa ylittää.  Mikäli oireet pahenevat tai kestävät yli viikon, ota yhteyttä lääkäriin. Kysy lääkäriltä neuvoa valmisteen käytöstä, jos olet raskaana tai imetät. Säilytä huoneenlämmössä, auringon valolta suojattuna ja poissa lasten ulottuvilta.

Markkinoija: Fennogate Finland Oy
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.