• Apteq plus suunhoitovesi 500 ml

Apteq plus suunhoitovesi 500 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 8,50

(17,00 € / l)

Määrä: kpl
Raikas, puhdas ja terve suu. Vaikuttaa jopa 18 tuntia!

- Poistaa bakteereita ja vähentää plakkia.
- Ylläpitää suun kosteutta.
- Sisältää fluoria ja torjuu reikiintymistä.
- Vähentää hammaskiven muodostusta ja pitää ikenet terveinä.
Apteq plus suunhoitovesi on ainutlaatuinen suunhoitotuote, jonka toiminta perustuu tehokkaaseen kaksifaasiteknologiaan. Tuote aktivoidaan ennen käyttöä sekoittamalla keskenään vesipohjainen setyylipyridiniumkloridia (CPC) sisältävä kerros ja luonnon eteerisiä öljyjä sisältävä öljykerros. Syntyvä aktiivinen yhdiste vetää tehokkaasti puoleensa ja poistaa bakteereita ja ruoantähteitä, jotka voivat aiheuttaa pahanhajuista hengitystä, plakkia sekä iensairauksia.

Purskuttelun jälkeen näet värjääntyneet ja kasautuneet bakteerit ja epäpuhtaudet lavuaarissa. Öljyä sisältävä suunhoitovesi sopii hyvin myös herkille limakalvoille ja auttaa kosteuttamaan suuta.

Apteq plus suunhoitovedellä pystytään vähentämään plakin määrää jopa 25 % hampaiden harjauksen jälkeen. Lisäksi sen on osoitettu irrottavan bakteereita hampaiden pinnalta mallinnettuna jopa 98 % enemmän kuin vesi, kun kilpailevat tuotteet irrottivat vain 15–50 %.

Apteq plus suunhoitoveden vaikuttavina aineina toimivat setyylipyridiniumkloridi antibakteerisena ainesosana sekä natriumfluoridi, joka tukee hampaiden ja ikenien terveyttä.

Tieteellisessä tutkimuksessa on osoitettu, että kaksifaasiteknologiaan perustuva suunhoitovesi vähensi suustahaihtuvia pahanhajuista hengitystä aiheuttavia rikkikaasuja (VSC) jopa 80 %, kun kilpailijat pääsivätvain 30 % :in.7 Lisäksi suunhoitovesi sisältää Zabactylia® ja mentolia, jotka vähentävät rikkikaasuja aiheuttavia bakteereita sekä saavat suun tuntumaan pitkään raikkaalta.


Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.