ALE 9 %
  • Avene XeraCalm Cream 400 ml

Avene XeraCalm Cream 400 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 24,90 27,50 €

(62,25 € / l)

Määrä: kpl
Avène XeraCalm Cream on steriili hoitovoide kuivalle, atooppiselle, kutinaan taipuvaiselle sekä ärtyneelle iholle. Hoitovoide kosteuttaa, ravitsee ja vahvistaa ihoa. Tuote oveltuu niin vauvoille, lapsille kuin aikuisillekin.

Voide sisältää Avène Thermal Spring Water -lähdevettä ja on säilöntäaineeton, hajusteeton, parabeeniton, väriaineeton ja alkoholiton.

Voiteessa on ilmatiivis D.E.F.I.-erikoiskorkki, joka säilyttää hoitovoiteen steriilinä ensimmäisestä käyttökerrasta viimeiseen.
  • Avène XeraCalm Cream -voiteella on monitehoinen koostumus, joka perustuu innovatiiviseen I-modulia®-nimiseen vaikuttavaan aineeseen.
  • I-modulia® : Pierre Fabre -Laboratorioiden 12-vuotisen tutkimuksen tuloksena kehitetty bioteknologinen uutuus; vähentää ihon kuivuudesta aiheutuvaa kutinaa, hillitsee ihon hyperreaktiivisuudesta johtuvaa punoitusta ja ärsytystä sekä auttaa ihoa suojautumaan.
  • CER-OMEGA: Korjaa ja ravitsee ihoa sekä vahvistaa ihoa suojaavaa hydrolipidikalvoa
  • Avène-terveyslähdevesi: Rauhoittaa ja pehmentää ihoa sekä vähentää epämukavuuden tunnetta.
KÄYTTÖ

Puhdista ensin iho XeraCalm A.D Lipid-replenishing Cleansing oil -puhdistusöljyllä. Levitä XeraCalm  Cream -voidetta kerran tai kahdesti päivässä kasvojen ja/tai vartalon kuiviin kohtiin.

Käytön jälkeen on erittäin tärkeää puhdistaa korkin suu ja sulkea korkki kunnolla.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.