• Biotiini Strong Hair&Nail 60 tabl.

Biotiini Strong Hair&Nail 60 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 15,90

(0,27 € / tabl.)

Määrä: kpl
VAHVUUTTA HIUKSILLE JA KYNSILLE, SISÄISEEN IHON HOITOON

Hiuksien ja kynsien rakennusaine on sarveisainetta eli keratiinia. Hius kasvaa juuresta, jossa solut tuottavat jatkuvasti uutta keratiinia, mikä kovettuu keratiinisäikeiksi ja muodostaa hiuksen sisäosan. B-vitamiineista biotiini aktivoi hiusjuuren soluja tuottamaan keratiinia, joilloin hius kasvaa ja vahvistuu.
Biotiini on vesiliukoinen B-ryhmän vitamiini, joka osallistuu hiilihydraattien, rasvojen ja valkuaisaineiden aineenvaihduntaan. Lisäravinteena nautittavaa biotiinia käytetään hiusten ja kynsien kasvuun.

Keratiini on vahva säikeinen proteiini, jonka rakenteelle ovat tyypillisiä rikkipitoiset kysteiini-aminohapot. Keratiini muodostuu hiuksen juuressa sijaitsevassa keranosyyttisoluissa. Keratiinia on erityisesti ihmisten hiuksissa ja karvoituksessa sekä kynsissä ja myös eläinten kavioissa ja sarvissa. Keratiini kovettuu hiuksen sisäosan säikeisiin. B-vitamiineista juuri biotiini aktivoi hiusjuuren soluja tuottamaan keratiinia, jolloin hius kasvaa ja vahvistuu. Biotiini on vesiliukoisena turvallinen vitamiini käyttää, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia tai liikasaannin oireita. Biotiini Strong Hair & Nail on vahva biotiinivalmiste, sisältäen 5 mg biotiinia.

Biotiini Strong Hair & Nailin metioniini on elimistölle välttämätön aminohappo, joka toimii rikin lähteenä keratiinille. Jos kynnessä on vähän rasvaa ja rikkiä, alkaa kynsi haurastus ja liuskottua. Biotiini Strong Hair & Nail sisältää lisäksi sinkkiä, jonka vaikutus on oleellinen lukuisissa entsymaattisissa reaktioissa jotka vaikuttavat ihon kuntoon ja solujen uusiutumiseen. Sinkki on antioksidantti, se suojaa ihoa oksidatiiviselta stressiltä (esim. vapaat radikaalit). Sinkkiä tarvitaan myös kollageenin ja elastiinin muodostukseen.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.