• CeraVe Blemish Control Gel 40ml

CeraVe Blemish Control Gel 40ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 12,00 1200

(300,00 € / l)

Määrä: kpl
Blemish Control Gel on kevyt geelimäinen kasvovoide, joka sisältää AHA- ja BHA-happoa, vähentää ihon epäpuhtauksia ja epätasaisuuksia ja pienentää näkyviä ihohuokosia. Sisältää kolmea tärkeää keramidia, jotka tuotekoostumuksessa auttavat jälleenrakentamaan ja vahvistamaan ihon suojamuuria. Ei kuivata ihoa, vaan jättää sen raikkaan ja kosteutetun tuntuiseksi. Sopii sekä akneen taipuvaiselle että herkälle iholle. Hajusteeton.

Osta myös

  • CeraVe Resurfacing Retinol Serum 30 ml

    CeraVe Resurfacing Retinol Ser…

    17,75 €

Käyttö:
Levitä kevein pyörivin liikkein kasvoille iltaisin. Vältä aineen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti vedellä.

Varoitus auringossa palamisen riskistä: Tuote sisältää alfahydroksihappoa (AHA), joka voi lisätä ihon aurinkoherkkyyttä ja auringonpolttamien riskiä.. Käytä aurinkosuojaa, suojaavia vaatteita ja vältä aurinkoaltistusta tämän tuotteen käytön aikana ja viikko sen jälkeen.

Ainesosat: AQUA / WATER, GLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, GLYCOLIC ACID, LACTIC ACID, SALICYLIC ACID, NIACINAMIDE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, TRIETHYL CITRATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, CHOLESTEROL, CHLORPHENESIN, DISODIUM EDTA, HYDROXYPROPYL GUAR, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, PHYTOSPHINGOSINE, BENZOIC ACID.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.