• Echinasinkki 70 tabl.

Echinasinkki 70 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 14,40 1440

(0,21 € / tabl.)

Määrä: kpl
Imeskelytabletti kurkun käheyteen.

Echinasinkki vähentää vilustumisen tunnetta sekä lievittää kurkun kutinaa ja käheyttä.
Echinasinkki sisältää auringonhattu-uutetta (Echinaceae), acerolakirsikkauutetta, sinkkiä, anista ja mentolia. Makuaineena lakritsi.

Echinasinkki vähentää vilustumistunnetta, lievittää yskää ja kurkun käheyttä. Auringonhattu ja sinkki lisäävät elimistön omaa vastustuskykyä, acerolan sisältämä luonnon C-vitamiini sekä anis ja mentoli helpottavat tukkoista oloa.

Annostus: 1 tabletti 4 kertaa päivässä. Tabletin annetaan liueta hitaasti suussa.
Käyttöä ei suositella, jos on allerginen mykerökukkaisille kasveille, kuten kehäkukille tai päivänkakkaroille, tai sairastaa multippeli skleroosia, kollagenoosia tai muuta autoimmuunisairautta, leukoosia tai tuberkuloosi.

Vuorokausiannos (4 tabl.) sisältää: - C-vitamiinia 68 mg - sinkkiä 13 mg - auringonhattu-uutetta 58 mg

Ainesosat:
Fruktoosi, makeutusaine (sorbitoli), täyteaine (selluloosa), lakritsiuute, kiinteyttämisaine (karboksimetyyliselluloosa), acerolakirsikkauute, sinkkiglukonaatti, auringonhattu-uute (Echinacea), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), anisöljy, emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), mentoli.

Markkinoija: Vitabalans Oy
Tuotesivut

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.