• Elivo Entsyymivalmiste 20 kaps.

Elivo Entsyymivalmiste 20 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 7,90 790

(0,40 € / kaps.)

Määrä: kpl
Ruoansulatusentsyymien vähäisyydestä johtuvien suolistovaivojen ehkäisyyn.

Sisältää kahdeksan eri entsyymiä, jotka hajottavat ravinnon rasvoja, hiilihydraatteja ja proteiineja.

Mikäli ruoansulatusentsyymejä ei ole riittävästi, ruoka ei sula ja se jää kuormittamaan suolistoa ja koko elimistöä. Entsyymipuutoksen huomaa yleensä ensimmäisenä ruoansulatuskanavan vaivoina, kuten ummetus tai ripuli, ilmavaivat, erilaiset kivut ja kouristukset maha-suolialueella, väsymys ruokailun jälkeen, vatsan turvotus, pahoinvointi, ruokahaluttomuus, närästys ja happamat röyhtäisyt.

Entsyyminpuutos ei aiheuta oireita ainoastaan ruoansulatuskanavassa vaan puutteellisesti hajonneiden ravintoaineiden proteiinit saattavat aiheuttaa ylipainon kertymistä, verensokerin heilahteluja. On arvioitu, että suurelta osin epämääräiset vatsavaivat johtuvat huonosti sulavasta ruoasta ja niistä verenkiertoon imeytyneistä hajoamattomista aineista.

Entsyymipuutos voi johtua monista eri seikoista, mm. ikääntymisestä, pääasiallisesti käsitellyn ruoan käyttämisestä, pureskeluongelmista, stressistä, tai väsymyksestä.

Elivo Entsyymivalmisteessa on kahdeksan eri entsyymiä. Entsyymit ovat mikrobi- tai viljaperäisiä ja kapselin kuori on kasviperäinen, joten kapselit eivät sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia.

Annostus: 1 kapseli aina tarvittaessa aterian yhteydessä.

Vaikuttavat aineet

  • Proteiinia pilkkovia entsyymejä (proteaasit 3.0, 4.5 ja 6.0)
  • Lipaasi pilkkoo ravinnon rasvaa
  • Viisi hiilihydraatteja pilkkovaa entsyymiä (amylaasi, glukoamylaasi, sellulaasi, diastaasi ja invertaasi)Ainesosat:
Riisilese, täyteaine (E 460), kosteudensäilyttäjä (E 464), amylaasi, proteaasi 4.5, glukoamylaasi, proteaasi 6.0, proteaasi 3.0, keskipitkäketjuiset triglyseridit, lipaasi, sellulaasi, diastaasi, invertaasi.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
 

Markkinoija: Midsona Finland

Elivo tuotesivut

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.