• Elivo Ruoansulattaja Plus 32 tabl.

Elivo Ruoansulattaja Plus 32 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 20,60 2060

(0,64 € / tabl.)

Määrä: kpl
Ruoansulatusvaivat ja liikahappoisuus kuriin vadelman makuisella Elivo Ruoansulattaja Plus Vatsahappojen tasaaja -purutabletilla.

Elivo Ruoansulattaja Plus Vatsahappojen tasaaja sisältää ruoansulatusta edistäviä entsyymejä sekä kalsiumkarbonaattia. Ruoansulatusentsyymien tehtävänä on pilkkoa ravinnon hiilihydraatteja, proteiineja ja rasvaa imeytymiskelpoiseen muotoon.
Keskeytymättömän ruoansulatuksen varmistavat valmisteen entsyymit, muun muassa proteaasit, amylaasi, glukoamylaasi, invertaasi, diastaasi sekä lipaasit.

Kalsiumkarbonaatti on antasidi, joka neutraloi vatsalaukun liikahappoisuutta. Se helpottaa närästystä, vatsan polttelua ja täysinäisyyden tunnetta. Närästys ja happamat röyhtäisyt johtuvat vatsalaukun sisällön vuotamisesta ruokatorveen vatsalaukun paineen kasvaessa. Närästystä voivat aiheuttaa liiallinen syöminen, juominen tai ylipaino. Vatsalaukun ja ruokatorven ärsytystila tuntuu usein epämiellyttävänä poltteena rintalastan takana.

Vadelman makuinen Elivo Ruoansulattaja Plus Vatsahappojen tasaaja -purutableti on makeutettu fruktoosilla. Tuote on gluteeniton ja vähälaktoosinen, eikä se sisällä eläinperäisiä tuotteita.

Annostus:
1 purutabletti aina tarvittaessa aterian yhteydessä.

Ruoansulattaja Plus Vatsahappojen tasaaja
Yksi tabletti sisältää:
Kalsiumkarbonaatti 844 mg
Proteaasi A.oryzae 15 000 HUT
Amylaasi A.oryzae 2 500 DU
Glukoamylaasi A.niger 0,75 AGU
Proteaasi A.niger 40 SAPU
Invertaasi S.cerevisiae 250 SU
Diastaasi A.oryzae 3 000 DP°
Lipaasi C.rugosa 84 FIP
Proteaasi B.subtilis 2 600 PC
Lipaasi R.oryzae 8 FIP
Lipaasi A.niger 8 FIP

Ainesosat:
Kalsiumkarbonaatti, fruktoosi, luontaiset aromit (marja, vadelma), pintakäsittelyaine E 470b ja E 570, proteaasit, paakkuuntumisenestoaine E 463 ja E 551, happamuudensäätöaine E 330, amylaasi, maltodekstriini, glukoamylaasi, invertaasi, lipaasit, diastaasi.

•Pakkauksessa 32 tablettia
•Vadelmanmakuinen purutabletti
•Makeutettu fruktoosilla
•Gluteeniton ja vähälaktoosinen

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Markkinoija:
Midsona Finland Oy
Tuotesivut
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.