• Epitact Physio Choc kantapäätyyny 2 kpl

Epitact Physio Choc kantapäätyyny 2 kpl

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 21,90 2190
Määrä: kpl
Kantapäätyyny

Ehkäisee ja lievittää nivel- ja selkäkipua, joka johtuu askeleen aiheuttaman iskun välittymisestä kehoon. Jalkaterapeuttien validoima Physio’ChocTM-materiaali absorboi iskuja tehokkaasti. Tästä materiaalista valmistettujen kantapäätyynyjen käyttö hajottaa energiaa, jota syntyy jalan iskeytyessä maahan

Kantapäätyynyt myös kohottavat kantapäätä 5 mm, mikä vähentää jalkapohjan kalvojänteen jännitystä ja myös kantapiikistä aiheutuvaa epämukavuutta.

Huom! Tuote on hygieniatuote, ei vaihto- eikä palatusoikeutta.
Käyttöohje: 
  • Ei saa käyttää rikkoutuneella iholla
  • Jos sinulla on valtimotulehdus, diabetes, polyneuriitti, alaraajojen neuropatia tai säärihaavoja: tuotetta ei saa koskaan käyttää haavan päällä, ja jalkaa on tarkkailtava käytön aikana. Kysy myös aina neuvoa lääkäriltä tai jalkaterapeutilta.
Jos saat allergisen reaktion, lopeta tuotteen käyttö heti ja ilmoita asiasta MILLET Innovation -yhtiölle.

Valmistelu:

Kantapäätyynyjä on käytettävä sukkien tai sukkahousujen kanssa. Ennen ensimmäistä käyttökertaa poista suojakalvo kaksipuolisen kiinnitysteipin päältä. Aseta kantapäätyynyt kenkiin. Jos kantapäätyynyt ovat jalkineisiin liian suuret, ne voidaan leikata saksilla halutun kokoisiksi.

Kantapäätyynyt eivät ole konepestäviä.

Koostumus:
76 % Physio’ChocTM-materiaalia (elastomeeria), 24 % silikonia.

Käytetyt materiaalit ovat läpäisseet kaikki ISO-standardissa 10993-1 määritellyt ihon kanssa kosketuksiin tulevia materiaaleja koskevat viranomaistestit. Jos tuote aiheuttaa ongelmia, lopeta sen käyttö välittömästi ja ilmoita asiasta MILLET Innovation -yhtiölle. Millet Innovation ei ole vastuussa siitä, jos tuotetta käytetään valmistajan suositusten vastaisesti. Viitekielenä on ranska. Alkuperäinen CE-merkintä:2020
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.