• Femiflor maitohappobakteerivalmiste
  • Femiflor maitohappobakteerivalmiste

Femiflor maitohappobakteerivalmiste

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta:
Määrä: kpl
Suun kautta nautittava maitohappobakteerivalmiste, jonka sisältämät probiootit tasapainottavat ja ylläpitävät emättimen normaalia bakteeristoa.
Yksi Femiflor-kapseli sisältää 5 miljardia probioottista bakteeria:
* Lactobacillus rhamnosus GR-1
* Lactobacillus reuteri RC-14

Tutkimukset ovat osoittaneet Lactobacillus rhamnosus GR-1 -maitohappobakteerin asettuvan intiimialueen limakalvoille myös suun kautta nautittuna. Intiimialueiden bakteeristoa tasapainottava vaikutus perustuu bakteerin kykyyn tuottaa haitallisten bakteerien kasvua vaikeuttavia bakteriosiini-yhdisteitä.

Bakteeri on eristetty vuonna 1980 terveen naisen virtsaputkesta ja sen turvallisuus on todistettu useissa ihmis- ja laboratoriotutkimuksissa.

Tutkimukset ovat osoittaneet myös Lactobacillus reuteri RC-14 -maitohappobakteerin asettuvan intiimialueen limakalvoille myös suun kautta nautittuna. Intiimialueiden bakteeristoa tasapainottava vaikutus perustuu bakteerin kykyyn tuottaa haitallisten bakteerien kasvua estävää vetyperoksidia.

Bakteeri on eristetty vuonna 1985 terveen naisen emättimestä ja sen turvallisuus on todistettu useissa ihmis- ja laboratoriotutkimuksissa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.