• Helein Biotin+ 60 kaps.

Helein Biotin+ 60 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 15,90 1590 19,14 € 1914
Määrä: kpl

Näyttävät hiukset ja vahvat kynnet

Helein Biotin+ on kauneusravintolisä hiuksille ja kynsille. Se sopii jo nuoresta iästä alkaen, kun tavoitteena on näyttävät hiukset ja vahvat kynnet. 
Helein Biotin+ sisältää monipuolisen koostumuksen ravintoaineita hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Se sisältää runsaasti biotiinia, kysteiiniä, sinkkiä ja C-vitamiinia. Biotiini ylläpitää ihon ja hiusten hyvinvointia. Biotiini nopeuttaa ja lisää keratiinin muodostumista, vaikka biotiinista ei varsinaisesti olisi puutetta. Keratiini on hiuksissa ja muissa karvoissa (silmäripset, kulmakarvat) ja kynsissä esiintyvä vahva proteiini. Keratiinin rakenteelle on tyypillistä rikkipitoiset kysteiini-aminohapot. Sinkki edistää normaalia proteiinisynteesiä ja osallistuu mm. keratiinin muodostukseen. Sinkillä on myös tärkeä rooli kynsien vahvistajana. C-vitamiini toimii antioksidanttina.

Käyttö:
1 tabeltti päivässä veden kera. 

Ainesosat:
Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti, hydroksipropyyliselluloosa ja -metyyliselluloosa) askorbiinihappo, L-kysteiini, sinkkisitraatti, 'D-biotiini, paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), väri (titaanidioksidi, kantaja-aine: kaliumalumiinisilikaatti)

Näyttävä pakkaus sisältää 60 tablettia, ja se riittää 2 kuukauden käyttöön.

Pakkaus: 60 tablettia
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.