• i say: Vaginal Infection emätintabletti 7 kpl

i say: Vaginal Infection emätintabletti 7 kpl

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 14,90 1490

(2,13 € / tabl.)

Määrä: kpl

i say: hoitaa ja ennaltaehkäisee emätintulehduksia!

i say: VAGINAL INFECTION – tablettien Cranberry-Active™ ja hyaluronihappo tasapainottavat emättimen mikrobistoa ja palauttavat sen luonnollisen happamuuden ja kosteuden. Kutina, ärsytys ja epämiellyttävä haju häviävät. 

Hoitaa ja ennaltaehkäisee:
  • emätintulehduksia torjumalla haitallisten mikrobien kasvua
  • Intiimialueen kuivuutta, kutinaa, hajua ja epänormaalia vuotoa
  • Helposti asetettava (kuten tampooni). Tuote ei valu, eikä sotke.
i say: VAGINAL INFECTION – tablettien Cranberry-Active™ ja hyaluronihappo tasapainottavat emättimen mikrobistoa ja palauttavat sen luonnollisen happamuuden ja kosteuden. Kutina, ärsytys ja epämiellyttävä haju häviävät. Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä.

Yli puolet naisista saa emätintulehduksen jossakin vaiheessa elämäänsä. Emättimen valkovuoto on kaikille naisille luonnollista. Normaalin vuodon tunnistaa väristä: se voi olla kirkasta tai samean valkoista ja muuttuu kellertäväksi vaatteisiin kuivuessaan. Emättimen luonnollisen happamuuden häiriintyminen johtaa epätavalliseen vuotoon. Hiivasienten ja bakteerien liikakasvun johdosta vuodon väri ja haju voivat muuttua. Epätavallinen emättimen vuoto on yleensä valkoista, harmaata, keltaista, vihertävää ja se haisee epämiellyttävälle.

Ainesosat:
Hyaluronic Acid (sodium hyaluronate), Lactitol Monohydrate, Polyethylene Glycol 6000, Crospovidone, Magnesium Stearate, Citric Acid, Boric Acid.

Huom. 
Mikäli olet raskaana tai imetät, keskustele lääkärisi kanssa ennen tuotteen käyttöä. 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.